Menu
Your Cart

Пола

Марка: Bebepan
Памучна пола с ластик и принт тотета на Bebepan. Бебешката пола е с гащички с тъмно син цвят...
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Детска официална в бяло пола от тюл Piccole Детска официална в бяло пола от тюл Piccole
-49 %
Марка: Piccole
Детска пола с подпалат и най-висок клас тюл, подходяща за ежедневието или за офиациални поводи. Състав: 95% памук, 5% еластичност..
20.00 лв. 39.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Детска официална пола от тюл Piccole Детска официална пола от тюл Piccole
-49 %
Марка: Piccole
Детска пола с подпалат и най-висок клас тюл, подходяща за ежедневието или за офиациални поводи. Състав: 95% памук, 5% еластичност..
20.00 лв. 39.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Момичетата от най-ранната възраст почват да следят модата. Всяко ново нещо те избират по същият начин както и майка им, дълго време разглеждат себе си в огледалото и се възхищават на нещо ново. Съвременният пазар за производството и продажба на горното облекло е много разнообразен. Голяма част от продажбите заемат детските дрехи, предназначени за момичета. Това е така, защото всяка майка и всеки баща искат тяхното дете да изглежда най-добре и то да се чувства удобно и комфортно в избрания модел. Болерото за момичета ще бъде първа модна дреха в гардероба на малката принцеса.  

Едно от най-търсеното нещо на нашият пазар е детското болеро за момичета. Малките момиченца не са по-малко взискателни за гардероба си, отколкото техните майки. Желанието да изглеждат красиви и модерни е заложено в техният ген. Детските психолози не препоръчват тези желания да се игнорират, защото са убедени, че точно в тази крехка възраст се формира бъдещият вкус на малкия човек. Търсенето на красота и стил от детето трябва да бъде подкрепено и стимулирано от родителите. Болерото за малкото момиче е вид дреха в която малката принцеса винаги ще се чувства стилно и модерно.  

В нашият онлайн магазин можете да намерите всички видове детски болера. На този вид дреха сме отделили цял раздел. За да изберете модела на болерото, трябва само да изберете възрастта на вашето малко момиче и да си представите как то ще изглежда в този или в друг вид болеро.