Меню
Меню
Количка

Блог RSS Feed

Валерия 0 70
Изборът на раница за първи клас е важна стъпка в подготовката за училище. Дали сте решили, коя раница е най-добрата? Може би сте чували мнения за различни видове раници във форуми като 'бг мама', но все още се чудите кое е най-доброто решение. В Malk..
Danail 0 79
Когато чакате своето малко чудо, има толкова много неща, за които трябва да се погрижите. Една от най-вълнуващите подготовки е изборът на първия бебешки комплект за изписване. Това е важен момент, който маркира началото на нов живот извън болницата. ..
0 479
Коледните празници наближават, а с това и притесненията около това какво да подарите на дете за Коледа. Ние от MalkiDreshki.com, заедно с Sugaway, Ви даваме 5 уникални идеи за подарък за Коледа и Нова година за момче или момиче на и над 8 години. ..
0 248
Учебната година стартира и децата вече си имат пълен комплект за училище, нали? А знаете ли, че ученическите несесери от Sugaway могат да са персонализирани специално за Вашето дете? Нашите несесери за училище са супер готини – наситени цветове, кач..
0 369
Детската термо чанта за храна е специална чанта, предназначена за съхраняване и пренасяне на храна и напитки. Тя обикновено се прави от здрави и леки материали, такива като текстил или найлон, и е с термоизолиращ слой, който позволява да се запазва т..
0 399
Децата прекарват много време извън дома си, затова много родители се интересуват живо от темата за тяхното хранене. Обядът в училище невинаги отговаря на критериите за полезност за подрастващия организъм. По-приемливо е да изпратим детето си на учили..
Показани 1 от 6 | 215 (36 Страници)