Нейно величество Роклята! 

Без какво не може гардеробът на една малка принцеса?


Да изберете атрактивна рокля, с която Вашата малка принцеса да блести, не е толкова лесно, колкото звучи. Има няколко изисквания, които една рокля трябва да покрие: да бъде красива, очарователна, игрива и да описва нежната фигура на малкото Ви момиче. В крайна сметка, да облечете малката си принцеса за нейния рожден ден или друг празник, трябва винаги да бъде забавно и вълнуващо. Ние от онлайн магазин Малки дрешки Ви предлагаме неотразими модели детски официални рокли на топ цени за малки госпожици.

Искате ли Вашето момиченце да изглежда стилно и възхитително на своя празник? Ако да, тогава поръчайте Вашата невероятна рокля от „Малки дрешки“. Просто трябва да изберете и да направите поръчка и ще Ви я доставим в най-кратки срокове. Така че, сега няма нужда да търсите повече и да прекарвате твърде много време в обикаляне по магазините. Разгледайте нашите прекрасни модели ТУК

Роклите, с които ще Ви впечатлим!

Рокли с дантела - Перфектната рокля за нейния специален ден! Тази рокля е колкото стилна, толкова и вълшебна. Роклята, направена от красива дантела, ще бъде красив завършек на празника на Вашата принцеса. Класическата дантелена рокля е подходяща за рожден ден, кръщенета, сватби, партита и други поводи. Нашите дантелени рокли са създадени да направят всяко събитие наистина специално! Предлагаме Ви красиви официални рокли на изгодни цени за Вашето малко момиченце!

Детски рокли Еднорог – Дъга! Магия! Пастелни тонове! Вашата принцеса харесва еднорози? Няма проблем – ние Ви предлагаме красиви и елегантни рокли Еднорог на достъпни цени.

Роклите за момичета на тема Еднорог са направени от красиви, меки и удобни материали и платове, които ще подчертаят вълшебната визия на Вашия празник. Свежи дизайни и неповторими модели на тема Еднорог роклята, с която Вашата малка госпожица ще блести. Подходящи са за сватба, тържество, първо причастие, бал, кръщение, рожден ден, състезание, лято, фотосесия и др. Изберете при нас идеалната рокля за празника на Вашето малко съкровище.

Детски рокли с пайетиВашата малка принцеса ще се открои с красива и блестяща рокля с пайети на своето парти за рожден ден или друг официален повод. Роклите с пайети могат да добавят блясък на Вашия празник. Няма значение дали търсите малко искрица или искате Вашата принцеса да озари стаята. Който и модел да изберете, ще откриете, че роклята с пайети прави всяка вечер специален повод

Детски рокли с тюлАко Вашето малко момиченце иска да се почувства специална на своя празник, не се колебайте и изберете рокля с тюл. Този вид текстил в началото въплъщаваше женствената деликатност на балерините, облечени в пухкава туту пола, както и елегантни булки, обвити в мечтани воали. А сега всяка жена и всяко малко момиченце би искала да бъде облечена с красива рокля с тюл. Ако искате принцесата Ви да изглежда романтично на своя празник или рожден ден, то тогава непременно изберете тюлена рокля.  При нас ще намерите страхотни модели рокли с тюл на изгодни цени. 

Детски официални рокли от сатен Сатенените рокли са за малки принцеси. Изберете мечтаната рокля от сатен за Вашето момиченце, за да внесете повече чар на Вашия празник. Роклята от сатен е символ на изтънченост и лукс.

Детски рокли с тутупола - Кой казва, че само балерините могат да носят туту пола от тюл? Говорейки за бляскав външен вид, определено Вашата дъщеря няма да остане незабелязана с една ефирна, обемна, женствена рокля с туту пола. Туту полите са направени от няколко пласта тюл и придават приказно излъчване на Вашата принцеса. Туту полите са подходящи за всеки специален повод – за рожден или имен ден, за весело парти, за всеки празник и най-вече за фотосесии!