Меню
Меню
Количка

Детски комплект "точки" за момиче

Детски комплект "точки" за момиче
Детски комплект "точки" за момиче
-45%
Детски комплект "точки" за момиче
Детски комплект "точки" за момиче
Детски комплект "точки" за момиче

Завладяващ Детски Комплект "Точки" за Момиче

Лято е периодът, през който малките принцеси искат да блестят с обновен гардероб, изпълнен с удобство и стил. Детският официален комплект "Точки" за момиче от нашата колекция се отличава с безупречно съчетание от модерен дизайн и комфорт, което, без съмнение, ще се хареса на всяка малка мода икона.

Грациозен Външен Вид и Неповторим Стил

Ако търсите официален летен комплект, който да бъде идеален за различни поводи - от семейни празници до детски рожденни дни, то нашият комлект от две части е точно за вас. Топът за момичета е изпълнен със стилни акценти, като големите розови панделки на рамената, които добавят разкош и уникалност, докато елементът с бели точки придава класически шарм и игривост на общата визия.

Дизайн, Обединяващ Елегантност и Практичност

Детската пола-панталон, изработена от висококачествен сатен, предлага идеалното решение за активното ежедневие на всяко дете. Изтънчената розова основа на бели точки предоставя стилна уникалност, допълнена с практичността и удобството на панталоните. Предната част с плисе придава допълнителен обем и романтическа нотка, която е сърцевината на всяко стилно дамско облекло, дори и в детските размери.

Качество Гарантирано от Международни Производители

В търсенето на най-високите стандарти за качество и мода, сътрудничим с водещи производители като Piccole, които са разработили този невероятен комплект за пазара в Дубай. Благодарение на произхода си, детският комплект "Точки" за момиче е синтез между атрактивни дизайнерски решения и непреклонни стандарти за качество.

Не на последно място, ние от MalkiDreshki.com сме горди да бъдем ексклузивен вносител на този и други продукти, които са предназначени да направят всяко дете щастливо и стилно. Избирайки нашия комплект, вие правите залог за качество и оригиналност, които ще накарат вашата малка дама да изпъкне в тълпата с неповторим стил.

Здраве и Удобство - Приоритет за Всяко Дете

В забързаното ежедневие, удобството на детските дрехи е от съществено значение. Тъканите, които използваме, са подбрани с оглед на нежната детска кожа, като осигуряват дишане и удобна мекота през целия ден. Същевременно, стабилността и здравината на материите допринасят за издържливостта на комплекта при многократно носене и изпиране.

Зад всеки шев и всяка детайл стои прецизна изработка, гарантираща, че детският летен комплект ще остане атрактивен след многобройни приключения. Ние разбираме важността на безопасността, затова всяка част от комплекта е проектирана така, че да се избегнат потенциални рискове от натягане или задържане.

В МАЛКИ ДРЕШКИ, ние сме посветили нашата страст да доставяме не само стил и качество, но и увереността, че всяко отношение към здравето и комфорта на децата е взето предвид. Нашата мисия е да подарим на родители и деца радостта от висококачествени, стилни и безопасни детски облекла. Откройте света на МАЛКИ ДРЕШКИ и превърнете всеки ден в малко приключение за вашето момиче, подчертаващо нейната очарователна индивидуалност.

За пълното удовлетворение на всеки наш клиент, ние предлагаме бърза и надеждна доставка. Така любимият детски комплект "Точки" за момиче може да пристигне във вашите ръце в мига, когато най-много го желаете. Отдайте се на изискаността и съвършенството, което предлагаме, и гарантираме, че вашето малко съкровище ще блести със самочувствие и радост.

Официален летен омплект от две части за малки момичета, подходящ за всякакви поводи. Горната част на детския комплект за момичета е топ с голями розови панделки на раменете с бели точки.Детската пола-панталон в розово на бели точки.

*Детска пола - панталон от сатен . Отпред плисе. 

*Произведено от Piccole за Дубай

*Вносител MalkiDreshki.com

65.00 лв.
119.00 лв.
Без данък: 65.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Piccole
  • Модел: 84310

Възможни варианти

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Детска официална рокля в бяло с пеперуди Piccole
-62%
Очарователна Детска Официална Рокля в Бяло с Пеперуди PiccoleКогато търсите перфектния външен вид за вашата малка принцеса за специален повод, ние..
49.00 лв. 129.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Добави в количката