Меню
Меню
Количка

Ученически Персонализиран Несесер "Футбол"

Ученически Персонализиран Несесер "Футбол"
Изчерпан модел
Ученически Персонализиран Несесер "Футбол"

Уникален несесер за моливи и химакали с индивидуално име на Вашето дете.  Само при нас специално изработени несесери с персонално име.

С този несесер за училище с 2 отделения децата Ви винаги могат да съхранят училищните си канцеларски материали, организирани и готови за употреба.

Несенерът е направен от 2 отделения с цип, които могат да поберат до 60 химикалки, за общо 120 химикалки и моливи.

Несесер за училище с името на Вашето дете

Името има значение! Дълго избирано от родителите, то предава част от любовта им към детето. Всяко дете трябва да се гордее с името си. Всяко име има определено значение и символика. Ето защо само в Малки Дрешки можете да откриете специално изработен несесер с името на Вашето дете, който е и изключително здрав и удобен, с 3D силиконов, изтеглящ цип, достатъчно място и отделения за по-организирана подредба на училищните пособия.

Направете един страхотен подарък за Вашия тийнейджър за рожден ден, имен ден или за първия учебен ден, за всякакъв официален повод или неофициално - изберете несесер за училище от Маки Дрешки за Вашето дете. Изработката на несесера със специалния надпис с име на детето отнема 5-7 дни. Зарадвайте своето дете по един уникален и оригинален начин!

0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: Изчерпан модел
  • Марка: Fringoo
  • Модел: 03555

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър