Меню
Меню
Количка

Спрей детска бутилка за вода "Футбол"

Спрей детска бутилка за вода
Спрей детска бутилка за вода
Спрей детска бутилка за вода
Спрей детска бутилка за вода
Изчерпан модел
Спрей детска бутилка за вода
Спрей детска бутилка за вода
Спрей детска бутилка за вода
Спрей детска бутилка за вода
Спрей детска бутилка за вода "Футбол"

Тази страхотна бутилка за вода Fringoo е идеална за деца в училище! Тя има уникален дизайн, така че може да се побере в училищна чанта за обяд или раница, както и да се носи за специалната ѝ дръжка. Ето защо децата и родителите обичат тази страхотна детска бутилка вода за училище, пътуване или за вкъщи.

Голямата бутилка за вода има възможност да възпроизвежда фино разпръскване, което я прави иделаната бутилка за деца за горещо време или спорт, позволявайки на децата да се охладят. Тази уникална екстра я различава от всяка друга бутилка за деца! Уверете се, че детето Ви е хидратирано и освежено с тази бутилка за деца.

Бутилките за вода са нетоксични и не съдържат BPA, за да се гарантира безопасността на всяко едно дете. Направена от несъдържащ фталат, нетоксичен BPA 100% USA ТРИТАН, който няма да се напука, ако бутилката се изпусне случайно, което я прави идеалният избор на бутилка за вода за малки деца или спортна бутилка за деца.

Освен че е екологична и за многократна употреба, тази бутилка предпазва детето Ви от поглъщане на всякакви неприятни химикали с вода или сок. Бутилката е супер лека, така че може лесно и удобно да се съхранява. За разлика от твърдите традиционни спортни бутилки, тези бутилки са с идеалния размер, за да се поберат във всяка раница или чанта за обяд.

Тази фантастична бутилка за напитки е идеалният подарък за училище, подарък за рожден ден или коледен подарък за момчета. Тази бутилка за деца също е екологична, тъй като е бутилка за вода за многократна употреба. Момчетата и момичетата обичат продуктите на Fringoo, събират цялата съответстваща колекция, включително раница, чанта за обяд, чанта за спорт и несесери, за да бъдат най-готините деца в училище!

0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: Изчерпан модел
  • Марка: Fringoo
  • Модел: 65431

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Детско портмоне за момче "Футбол"
Най-продаван
За истинските маниаци на тема футбол - портмоне за момчета с футболна топка на хит цена в Малки Дрешки!Това уникално, стилно и атрактивно детско п..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Добави в количката