Имали ли сте от онези дни, в които Ви се иска да имате 72 часа на ден, вместо 24 часа. С толкова много неща за вършене и задачи през деня, сигурно всяка майка си мечтае за това.

Освен всички дейности, които имате, на Вас е възложена и една по-сложна задача: да поддържате децата си стилни за всеки един път, когато трябва да се показват някъде или да излизат навън. А ако имате и момиче, което е толкова самоуверено, когато става дума за чувството му за стил, това означава, че и времето за обличане е „Мисия невъзможна“, но без участието на Том Круз.

Важно е да намерите лесни и забавни начини да поддържате както Вашето настроение, така и това на децата. Но едно е сигурно, това, което ще помогне на децата Ви да се чувстват добре със себе си, са стилните и красиви дрехи. Но как натоварената мама поддържа гардеробите на децата си в тенденция, без да изпразва банковата си сметка или да й отнема прекалено много време от деня? Ето няколко полезни съвета, за да направите децата си стилни - и да предпазите себе си от полудяване!

1. Комфортът е ключът

Да се ​​уверите, че децата Ви се чувстват удобно в дрехите си, може да бъде предизвикателство. Ако някога трябва да избирате между децата, които се чувстват комфортно в даден тоалет, и деца, които правят модно дефиле с тоалет, винаги избирайте комфорта. Дете, което се чувства удобно в това, което носи, със сигурност е по-уверено и щастливо. Когато детето не се разсейва от неправилно прилепнали, щипващи, неудобни или сърбящи дрехи, то ще има по-малко проблеми с фокусирането в училище или в концентрацията в игрите. Когато пробвате дрехи, уверете се, че дрехите не пречат на свободното движение на детето. Отделянето на няколко минути за това, по време на пазаруване, може да Ви спести по-големи главоболия за в бъдеще.

2. Дрехите правят човека

Когато избирате тоалети за децата си, уверете се, че те съответстват на тяхната личност. Независимо дали са спортни и активни или повече се доближават към елегантния стил в ежедневието, пазаруването на дрехи, които отразяват кои са децата Ви, може да им помогне да се чувстват по-удобно и спокойно. Когато оформяте стила на децата си, е важно да отразявате тяхната личност в техните тоалети, тъй като това им помага да развият и разбират собственото си чувство за стил, докато растат.

3. Пробвайте, преди да закупите

Това върви ръка за ръка с това да се уверите, че на детето Ви му е удобно в дрехите, които избирате. Нищо не е по-дразнещо от дрехите, които не прилягат или просто изглеждат странно на Вашето дете. Винаги е разумно да пробвате повече неща, дори и да е същата марка. Никога не знаеш кога нещо ще е малко.

4. Прегърнете идеята „Перем и носим“

Колкото и да са сладки и модерни, някои облекла, не винаги е разумно да инвестирате в нещо, което е трудно за поддържане и почистване. Поставянето на активно дете в дрехи, които са само за химическо чистене, не е най-добрият начин децата да бъдат деца. Изборът за удобно пране и носене на тъкани винаги е солиден залог, който прави поддържането на нашите деца чисти по-евтино и по-малко стресиращо.

5. Следвайте най-добрите тенденции

Ако наистина искате да сте в крак с най-новите тенденции в детската мода, интернет е надеждно място за търсене. Уебсайтовете за модни списания са лесни за справка, а някои дори имат приложения за Вашия телефон. Pinterest е пълен със страници, посветени на майките, които искат да са в крак с модните тенденции за себе си и децата си.

6. Стилът, не на последно място

Повечето тенденции идват и си отиват, но някои дрехи никога не излизат от мода. Неща като деним са винаги добър избор; без значение към какво десетилетие и поколение принадлежите, чифт дънки, дънкова рокля или дънково яке винаги ще бъде на мода.



7. Презадоволяването е излишно

Като родител е лесно да се прекалява, когато се опитвате да сте в крак със тенденциите в стила. Но имайте предвид, че децата Ви бързо ще надраснат нещата. Прекаляването с пазаруването за децата не е просто скъпа грешка - изследванията показват, че това всъщност може да навреди на децата Ви.

8. Не искаме отпадъци

Имайки предвид колко бързо децата ни надрастват нещата, ако нямат брат или сестра, които да износят дрехите им, има начин да се въздържите от изхвърляне на идеално добри и запазени дрехи. Има кампании в магазини, които събират стари дрехи в замяна на ваучери за пазаруване, магазините втора употреба и препродаването в сайтове за втора употреба неща, също е отличен начин да се разделите със запазени детски дрехи и да вложите малко от тези пари в бюджета на Вашето дете. Може да си направите размяна на дрехи с други родители.