Когато избирате дрехи за деца, на първо място е важно да се съсредоточите върху техния комфорт. Децата трябва да се чувстват комфортно и свободно, независимо дали носят модерни дрехи или не. Но какво трябва да притежава всяко малко момиче в своя гардероб? Вижте този списък:


Дънково яке

Подобно на любимия чифт дънки, дънковото яке върви с всичко и е чудесна горна дреха за прохладни летни нощи, мразовити есенни дни или дори когато Вашата принцеса има нужда от допълнителен слой през зимата.

Балетни обувчици

Този вид обувки са задължителни, когато Вашата госпожица се нуждае от нещо по-елегантно от маратонки, но по-удобно от обувки на токчета. Сладък чифт балетни обувки тип пантофки правят дори и най-обикновените  дънки да изглеждат шикозно, а също така изглеждат и сладки с рокли. Разбира се, черните и изчистени обувки е най-универсалната опция, но винаги можете да експериментирате с цветовата гама.

Бяла тениска

Бялата тениска е задължително условие за всеки гардероб. Вашето момиченце ще си я носи доста често - с дънки, под пуловери, с поли, Вие ще решите! Намирането на перфектната бяла тениска може да бъде малко сложно. Най-добре е тя да бъде мека на допир, не прекалено стегната или твърде свободна.

Сладки кецове/маратонки

Обувките за бягане преди бяха запазени само за ходене на фитнес или спорт, но малките крачета ще се радват да разберат, че сега са на мода постоянно и могат да се носят през цялото време! Те се предлагат в супер забавни ярки цветове и стилове, които ще придадат спортна нотка на рокли и дънки. 

Дънки

И преди сме казвали, денимът никога няма да излезе от стил. Новата класика са дънките, които изглеждат еднакво шик с чифт официални обувки или спортни кецове (маратонки).

Къси панталони 

През лятото малките красавици ще могат да оценят удобството на шортите със средна дължина. Децата могат да ги носят почти навсякъде: в парка или супермаркета, на детската площадка или у дома.

Рокля с А-силует

Лятната рокля е задължителна дреха в гардероба на всяко малко момиченце. През този сезон малките деца могат да носят различни щампи, включително ивици, цветя или животни. Рокли от шифон, памук и други леки материали са винаги актуални.

Къси поли

Полите винаги правят момичетата да изглеждат по-сладки и по-прекрасни. Това е особено вярно за младите дами в мини цветове или елементи от дънки. Можете да ги комбинирате с цветни тениски или блузки, за да направите завършен вид.

Туту пола

Всяко момиче има нужда от пола от тюл в гардероба си. Тя се съчетава лесно както с официални обувки, така и с кецове. Подходяща е за официални поводи, празници и рождени дни, до ежедневната разходка в парка.

Спортен клин и тениска

Дрехи, които не струват много и са изключително универсални,  тъй като еластичността им осигурява постоянен комфорт, така че са идеални за щури игри в парка, каране на колело или просто разходка.

Безспорно детският гардероб трябва да бъде многофункционален, което позволява на детето да се чувства чудесно в разходка, у дома или в почивка. Не забравяйте, че дрехите за момичета трябва да са предимно удобни, без значение в какъв стил сте избрали да обличате Вашата малка госпожица.