Всички категории
Reset Filters
Shop by Price
Shop by Brand
Размер
Цвят

Жилетка, Суичър, Палто

Покажи:
Подредба:
Сладка плътна бебешка жилетка, мека на допир и плътна, което я прави подходяща за зимния сезон както..
42,00 лв. 15,00 лв.
Ватиран бебешки суичър за момиче с качулка и бродерия пиленце и роза на двете ръкавчета. Отпред има ..
68,00 лв. 28,00 лв.
Детски суичер с принт коте,сърце, лапичка на Monnalisa е еднин страхотен модел със модерен дизайнерс..
65,00 лв. 30,00 лв.
Памучен детски ватиран суичър в коледно червено и бежово с нежна дантела от тюл по двете краища на р..
51,00 лв. 22,00 лв.
Бебешки памучен суичър с красива ръчна бродерия рози, с качулкапо подхпдящ за пролетно -летния сезон..
45,00 лв. 29,00 лв.
Невероятно есенно детско яке за момиче от мек пух с подплата и бродирано лого в розово. Якето е спор..
68,00 лв. 50,00 лв.
Невероятно есенно детско якеза момиче от мек пух с подплата и бродирано лого. Якето с спортно - елег..
68,00 лв. 50,00 лв.

Бебешки жилетки и суичъри подходящи за ежедневна употреба. Използват се като аксесоар, връхна дреха.

Нашият магазин винаги предоставя компетентна помощ на младите родители в развитието на вкуса на тяхното малко потомство. Особенна помощ нашият магазин предоставя на родителите, които имат малки дъщерички. Ние им помагаме да спестяват време,  да се грижат за децата и да взимат в предвид техните вкусове. Да закупите болеротодетски жилетки и детски суичър за едно малко момиче, означава  че проявявате знак на внимание към малката кокетка, и тя ще изпитва невероятни емоции.  

Това, което се случва с модерната мода, смесването на стилове и вкусове, не би могъл да предскаже никой. Тези процеси правят наистина невероятни неща с женския образ. Понякога ние не се замисляме, че съчетавайки една обикновена дреха с някакъв оригинален аксесоар, можем да създадем наистина един очарователен образ. По такъв начин в нашето ежедневие попаднат болерото, жилетките и суичърите за момичета, което е било модерно в Испания от далечни времена при местните стилни момичета. Да се купи болеро, жилетка или суичър за малко момиче, сега се счита за необходимо правило, което спазват всички любящи родители .   

Съвременните видове болера, детски жилетки и детски суичъри за малки момичета не разполагат с ясно описание.

Болерата могат да бъдат направени от различен материал, в разнообразието от стилове и текстури, с различна дължина на ръкавите или без тях, със стилизирани закопчалки или ципове, и така нататък. Актуалните болера за малките момичета, са склонни да допълнят всеки образ в женските дрехи, и всяка композиция, без значение от това, какво точно ще измисли детето. Необходимо е в гардероба на вашата малка принцеса да има няколко различни болера, за да се научи от малки години да развива вкус и чувство за красота.

Детската жилетка може да бъде още по-екстремно от тези на възрастните, а експериментите, от които възрастен може да се притесни, спокойно могат да се правят от децата. Освен щастлива усмивка и позитивни емоции, никакви други нежеланни реакции няма да предизвикате. Може да варирате цветове, форми и материали в различни комбинации.