Меню
Меню
Количка

Общи Условия

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между МДП ГРУП ЕООД ( malkidreshki.com ) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн malkidreshki.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на malkidreshki.com (с изключение на линка към настроящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".

МДП ГРУП ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул. „Константин Иречек “ 9, ЕИК 206051007, МОЛ: Надя Божкова

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в malkidreshki.com стоки, не необходимо първо да се регистрирате. Можете да пазарувате със същата сигурност и без да се регистрирате.

И в двата случая трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.


ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ


Личните данни, които malkidreshki.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Malkidreshki.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.


Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на malkidreshki.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.


ПОРЪЧКА


Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.

Имате възможност да се възползвате от опция Отвори преди да платиш. Даваме ти право да провериш дали получаваш точно това, което си поръчал. 

ВНИМАНИЕ!
Нямаме опция Тествай преди да платиш!

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

3. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ


1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Винаги пазете бележката за пощенски паричен превод, издадена Ви от куриерската фирма. Пощенският паричен превод е официално разплащателно средство и замества касовата бележка според Закона за пощенските услуги и Наредба Н-18 на Министерство на Финансите.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА


1. Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата на получаването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50 от ЗЗП.

2. Ако клиентът откаже поръчката си цената на стоката ще му бъде възтановена в 14 дневен срок след връщането само и единствено по банков път

3. При отказ от поръчка всички разходи по доставки са за сметка на купувача.

4. Продуктите, обект на връщане, трябва да бъдат в отлично състояние, неизползвани, неизпрани и в оригиналната си опаковка.  Не се заменят или връщат аксесоари ( чорапи, шапки, лигавници и др.)

5. Клиентът няма право да връща употребявана стока.

6. Ако стоката не е в оригиналната си опаковка (кутия) продавачът има паво да не приеме стоката обратно.

7. Потребителят следва да върне закупената стока на адрес гр. Пловдив, ул. Д-р Владо 24, като посочи като получател МДП ГРУП ЕООД с телефон 0887211333, като заплати всички разходи по доставката придружена с попълнен формуляр за отказ от поръчка или предварително да попълни онлайн формуляра за отказа от поръчка.


СПОРОВЕ И ЖАЛБИ


При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.


ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА


Всички стоки, предлагани в malkidreshki.com, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.