Menu
Your Cart

Бутилки за вода

Детска бутилка за вода "TAKE A BREAK" Детска бутилка за вода "TAKE A BREAK"
Най-продаван Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Ето едно страхотно предложение от Fringoo - специално за момичета - бутилка за вода за училище, екскурзия или просто за разходка с вместимост за цели 500 мл течност - в Малки Дрешки е на изключително добра цена!Защо предложението е страхотно ли? Защото бутилката за вода "Take a Break" е направен..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Марка: Fringoo
Всички знаем колко пристрастени могат да са момчетата към количките. Представяме Ви един уникален модел бутилка за вода за момчета - "TRAFFIC JAM" с картинки на най-различни колички, която детето може спокойно да използва в училище, на тренировка по футбол, баскетбол, волейбол или друг вид спор..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Детска бутилка за вода "Динозаври" Детска бутилка за вода "Динозаври"
Най-продаван Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Уникална детска бутилка за вода от новия еко материал тритан. Лесна за почистване, лека и удобна бутилка за вода, която ще стане любима на всяко дете.Бутилката за вода за деца е със здраво затваряща се капачка, което гарантира, че напитките няма да се разлеят и да намокрят детето или вещите в ра..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Детска бутилка за вода "Сърце" Детска бутилка за вода "Сърце"
Най-продаван Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Новият хит сред децата - Уникална детска бутилка за вода от еко материал тритан. Това е една страхотна бутилка за момичета, подходяща за училище, за из път, за екскурзия, за тренировки, лесна за почистване, лека и удобна.Капачката на бутилката за вода от тритан за деца се отваря и затваря с копч..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Детска бутилка за вода от тритан "Big Dream" Детска бутилка за вода от тритан "Big Dream"
Най-продаван Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Бутилка за вода за деца от тритан - еко материал, безвреден и изключително здрав и удароустойчив!Предлагаме Ви една много стилна бутилка за вода за училище за момиче, изработена от тритан - безвредната алтернатива на пластмасовите бутилки за вода, която е много здрава и устойчива на удари!Вм..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Детска бутилка за вода от тритан "Морски мотив" Детска бутилка за вода от тритан "Морски мотив"
Най-продаван Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Ето това е хит сред децата - Детска бутилка за вода от еко материал - тритан! Лесна за почистване, лека и удобна. С хубава капачка, която се затваря и отваря с едно копче и не позволява да се разлее водата.Бутилката за вода за училище е изработена от изключително здрав, акологично чист..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Детска спрей бутилка за вода "GIRLS RULE" Детска спрей бутилка за вода "GIRLS RULE"
Най-продаван Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Тази страхотна бутилка за вода Fringoo е идеална за деца в училище! Тя има неповторим дизайн, може да се побере в училищна чанта за обяд или раница, а има и специална удобна дръжка за носене в ръка. Ето защо децата и родителите харесват тази страхотна детска бутилка вода за училище, пътуване или вкъ..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Метална бутилка със сламка "CUTE FOOD" Метална бутилка със сламка "CUTE FOOD"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Изумителна бутилка за вода за момичета от супер лек и устойчив на удари материал. Бутилката за вода за деца е направена от лека неръждаема стомана, идеална за училище! С тази бутилка за вода детето Ви ще бъде най-готиното в училище!Уникално стилна, забавна детска бутилка за вода от Fringoo с кар..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Метална бутилка със сламка "Дъга" Метална бутилка със сламка "Дъга"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Представяме Ви една страхотна термо бутилка за вода за деца на невероятна цена от Малки Дрешки. Тази бутилка за вода е метална, което я прави много здрава и гарантира, че ще остане цяла в детските ръце. Бутилката за вода може да се ползва за училище, разходка, къмпинг, поход, екскурзия. Бутилка..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Спрей детска бутилка за вода "GAME ON" Спрей детска бутилка за вода "GAME ON"
Най-продаван
Марка: Fringoo
Зарадвайте Вашето момче с една страхотна бутилка за вода със спрей за разпръскване на вода за освежаване в горещите летни дни или по време на тренировка. Бутилката за вода за деца може да се използва в училище, в комплект с чантата за обяд на детето, удобна е за използване, тъй като е със силиконова..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Fringoo
Една уникална бутилка за вода за Вашето дете, подходяща за училище, тренировка, за из път или за игра - Детска спрей бутилка за вода!С кое е уникална? Тази бутилка за вода е със спрей опция - разпръсква ситни капчици вода за освежаване на детето по време на тренировка или в топлите летни дни. Това е..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Fringoo
Тази страхотна бутилка за вода Fringoo е идеална за деца в училище! Тя има уникален дизайн, така че може да се побере в училищна чанта за обяд или раница, както и да се носи за специалната ѝ дръжка. Ето защо децата и родителите обичат тази страхотна детска бутилка вода за училище, пътуване или за вк..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Важно е да се пие вода, особено важно е това за децата - необходимо, здравословно, задължително. Но не за всяко дете, захласнато в разговори с приятели, в игри, учене и други детски занимания, това е приоритет. А вода трябва да се пие!

Какво да направите? Направете пиенето на вода интересно, забавно и по детски привлекателно... С бутилките за вода, които ще намерите в този раздел.

В раздела "Бутилки за вода" ще откриете само еко бутилки, направени от безвредната алтернатива на пластмасовите бутилки - тритан, която с изключителен устрем навлиза в живота ни и цели да намали замърсяванията от хилядите изхвърлени пластмасови бутилки по целия свят. Тританът е еко материал, който се характеризира с изумителна здравина, затова е много подходящ за производство на бутилки за вода, а още по-подходящ е за бутилки за вода за децата в училище, които по невнимание или заради ред причини е възможно да ударят или изпуснат бутилката си за вода. Да, точно така, тя няма да се счупи, няма дори да се надраска, защото тританът е изключително здрав и устойчив на удари материал.

С какво са уникални тези бутилки за вода за училище? С привлекателността си за самите деца. В Малки Дрешки ще откриете голямо разнообразие от бутилки за вода за деца с най-различни картинки, подходящи модели както за момичета, така и за момчета, и то на съвсем достъпни цени.

За децата външният вид е най-важен, затова избрахме бутилките за вода, които предлагаме, не просто да са от качествен материал, но и да са по детски стилни и привлекателни за тях, така използването им е гарантирано. А и кое дете в днешно време не иска да е неповторимо в училище  - ето начин - уникални и стилни, функционални и безопасни еко бутилки за вода за деца.

Бутилките за деца, които ще откриете само в Малки Дрешки са много удобни и за пренасяне, и за употреба, а освен това се затварят много плътно, така че могат да се носят и в ученическата раница без опасност да намокрят съдържанието ѝ.

Но не само за децата това е перфектният избор, а и за Вас, родители! Тъй като бутилките за вода от тритан могат да се мият съвсем спокойно и в миялна машина, това няма да наруши повърхността на бутилката, няма да промени нейния цвят и няма да премахне покритието ѝ - ще изглежда като нова дълго време.

Изберете бутилки за вода за момичета и момчета - уникален дизайн, удобство, привлекателност за децата - само от Малки Дрешки!