Menu
Your Cart

Аксесоари

Детска раница за момче "Динозаври" Детска раница за момче "Динозаври"
Очаквайте скоро
Марка: Fringoo
Красива малка раница с динозаври, подходяща за детска градина или ясла. Невероятно удобна и ергономична раница, направена специално за малки момчета. Раницата е с много място, в нея се побират дрешки, шише за вода и любимата играчка на Вашето дете, което я прави перфектна раница за детска г..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Марка: Fringoo
Красива малка раница с динозаври - роботи.Невероятно удобна и ергономична раница, направена специално за малки момчета. Раницата е с много място, в нея се побират дрешки, шише за вода и любимата играчка на Вашето дете, което я прави перфектна раница за детска градина или или ясла. Поддръжката н..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Детска раница за спорт с връзки за момче  "FOOTBALL BLACK" Детска раница за спорт с връзки за момче  "FOOTBALL BLACK"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детска спортна раница с връзки за момче в черно с принт футболна топка. Тази забавна раницата с принтове на топки привлича вниманието на всяко момче. Тази раница за момчета може да бъде използвана за различни цели, защото е достатъчно голяма и може да побира в себе си много ..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Детска раница за спорт с връзки за момче  "GAME ON" Детска раница за спорт с връзки за момче  "GAME ON"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детска спортна раница с връзки за момче в черно с принт джойстик. Невероятният външен закачлив дизайн на раницата привлича вниманието на всяко момче, но също така е доста удобна и многофункционалната.Тази раница за момчета може да бъде използвана за различни цели - като чанта за плуван..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Детска термо чанта за храна "Футбол" Детска термо чанта за храна "Футбол"
Най-продаван Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Представяме ви нашите функционални детските чанти за храна . Те са създадени да бъдат здрави и устойчиви. С иделаните си размери: височина 25 см, дълбочина 16 см, широчина 11см ще можете да подебере разнообразие от храни и напитки,които ще запазят свежестта си за по дълго, заради спец..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Марка: Fringoo
Една невероянта детска ученическа раница за момчета в синьо с различни принтове - батман, пица, хамбургер, скейт.Тази раница за училище за момчета е с изключително удобен ергономичен гръб, подплатени презрамки, с два странични джоба, няколко големи отделения с ципове. Има място за лаптоп или таблет ..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Детска ученическа раница за момче "FOOTBALL BLACK" Детска ученическа раница за момче "FOOTBALL BLACK"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детска ученическа раница за момче в черно и бяло с принт футболна топка с удобен ергономичен гръб, който приляга изцяло на гърба на детото и така не го прегърбва. С изключително комфортни подплатени презрамки, за по-удобно носене.Тази раница за училище за момчета е с два странични джоба, няколко..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Детска ученическа раница за момче "GAME ON" Детска ученическа раница за момче "GAME ON"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детска ученическа раница за момче в черно и бяло с принт DUALSHOCK. Тази раница за училище е с удобен ергономиче гръб, които приляга изцяло на гърба на детото и така не го прегърбва. Детската раница е с изключително удобни подплатени презрамки за повече комфорт при носенето ѝ. ..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Детска чанта за през кръста за момче "Game On" Детска чанта за през кръста за момче "Game On"
Най-продаван Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Тази страхотна чатна за кръста за момчета е идеална за децата, изключително удобна и практична. Тази чатна за кръста може да побере в себе си скъпи вещи като телефон, ключове, пари, карти за транспорта.  Така всичко ще бъде на едно място и детето няма да си губи вещите, защото ще са винаги..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Детска чанта за през кръста за момче "Футбол" Детска чанта за през кръста за момче "Футбол"
Най-продаван Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Тази страхотна чатна за кръста за момчета е идеална за момчетата, изключителна удобна и практична. Тази чатна за кръста може да побере в себе си скъпи вещи като телефон, ключове, пари, карти за транспорта.  Така всичко ще бъде на едно място и детето няма да си губи вещите, защото ще са вин..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Детско портмоне за момче "Game On" Детско портмоне за момче "Game On"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
За мини феновете на компютърните игри и Плейстейшън - уникално предложение за детско портмоне с картинка на джойстик на страхотна цена от Малки Дрешки!Портмоне за момчета "Game On" е една много удобна придобивка, особено за учениците, достатъчно голямо и с няколко функционални отделения.Голя..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Марка: Fringoo
За истинските маниаци на тема футбол - портмоне за момчета с футболна топка на хит цена в Малки Дрешки!Това уникално, стилно и атрактивно детско портмоне е с няколко отделения - голямото, което е за пари, се закопчава с цип, така че детето ще е спокойно, че финансите му няма да се изгубят в игра..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Показани 1 от 12 | 24 (2 Страници)