Menu
Your Cart

Ученически раници

Детска раница за училище за момиче - GIRLS RULE Детска раница за училище за момиче - GIRLS RULE
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Тази детска ученическа раница за момиче е с големи размери и невероятно издръжлива и здрава, което я прави перфектната раница за деца или тийнейджъри. Ученическата раница е с изключително удобно вътрешно разпределние, с отделение за лаптоп или таблет с VELCRO заключване, етикет за имената н..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Детска ученическа раница за момиче "Дъга" Детска ученическа раница за момиче "Дъга"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Ученическа раница с невероятен принт дъга е изключително удобна, ергономична, подходяща за деца и тинейджъри. Раницата е с много отделения, има отделение за лаптоп или таблет с велкро затваряне, отделения за учебници и тетдрадки. Тази страхотна ученическа раница за момичета е изключително у..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Детска ученическа раница за момиче "Еднорог" Детска ученическа раница за момиче "Еднорог"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Ученическа раница с невероятен принт еднорози със страхотен лилав фон . Също така е изключително удобна, ергономична, подходяща за деца и тинейджъри. Раницата е с много отделения, има отделение за лаптоп или таблет, отделения за учебници и тетдрадки. Тази страхотна ученическа раница з..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Детска ученическа раница за момиче "Панда" Детска ученическа раница за момиче "Панда"
Очаквайте скоро
Марка: Fringoo
Ученическа раница с невероятен принт панди с бебешки розов фон - един много добър избор за училище, защото побира учебници, тетрадки, несесери и всякакви принадлежности за училище. Също така е изключително удобна, ергономична, подходяща за деца и тинейджъри. Раницата е с много отделения, има от..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Марка: Fringoo
Една невероянта детска ученическа раница за момчета в синьо с различни принтове - батман, пица, хамбургер, скейт.Тази раница за училище за момчета е с изключително удобен ергономичен гръб, подплатени презрамки, с два странични джоба, няколко големи отделения с ципове. Има място за лаптоп или таблет ..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Детска ученическа раница за момче "FOOTBALL BLACK" Детска ученическа раница за момче "FOOTBALL BLACK"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детска ученическа раница за момче в черно и бяло с принт футболна топка с удобен ергономичен гръб, който приляга изцяло на гърба на детото и така не го прегърбва. С изключително комфортни подплатени презрамки, за по-удобно носене.Тази раница за училище за момчета е с два странични джоба, няколко..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Детска ученическа раница за момче "GAME ON" Детска ученическа раница за момче "GAME ON"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детска ученическа раница за момче в черно и бяло с принт DUALSHOCK. Тази раница за училище е с удобен ергономиче гръб, които приляга изцяло на гърба на детото и така не го прегърбва. Детската раница е с изключително удобни подплатени презрамки за повече комфорт при носенето ѝ. ..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Може би най-важният аксесоар за ученика е ученическата раница. А в днешно време това не е просто приспособление, в което детето да си сложи учебниците, тетрадките и ученическите пособия – днес това е още един начин детето да изрази личността си  - какво харесва, как иска да се представи в обществото (сред съучениците и приятелите си).

Затова на пазара вече има най-различни по форма, цвят и шарки раници за ученици, с всякакви джобове, във всякакъв стил и с всякакви картинки – на животни, на анимационни герои, супер герои, митични същества, динозаври – безброй са акцентите по днешните ученически раници.

За днешното дете е изключително важно то да се чувства уникално, неповторимо сред връстниците си. Затова, когато заедно избирате раница за своето момче или момиче, е важно да изберете също толкова уникална и неповторима ученическа раница.

И точно тук Малки Дрешки може да отговори на нуждите на Вашето дете, защото нашият онлайн магазин за бебета и деца предлага разнообразие от дизайнерски ученически раници с уникален дизайн и стил! Избрахме да работим с уникати ученически раници, защото знаем какво иска нашето съвремие от Вас – родителите – да посрещнете нуждите на детето си в училище не просто с практични решения, но и със задоволяване на емоционалната страна на Вашето дете.

Помогнете на детето си да изрази себе си в училище с нашите предложения – уникални дизайнерски раници за училище с картинки на еднорог, футболни топки, различни любими животинки за момичета и за момчета на страхотни цени!

В нашия каталог ще откриете супер модерни, но заедно с това и супер практични ученически раници, тъй като всяка от раниците, които предлагаме в раздела „Ученически раници“, е с голям отдел за учебниците и тетрадките, с по-малки джобове за ученическите аксесоари и със странични джобове за бутилка за вода и за каквото друго прецени детето, че иска да сложи в тях.

Много от ученическите раници в Малки Дрешки могат да се комплектуват с несесери за училище, бутилки за вода, спортна раница, таен дневник, чанта за кръста, чанта за обяд със същия стил и дизайнерско решение.

Едно е сигурно, избирайки раница за своя ученик, трябва да отчетете нуждата на детето да се изрази като индивидуална личност със собствени характерни черти и вкус. Защото за едно дете е важно да бъде личност сред съучениците си, отличаващо се, уникално, с увереност и себеуважение.

И не е тайна, че в училище това се постига, особено през последните години, и с вещите, които децата притежават – раници, несесери, облекло, обувки, различни ученически аксесоари.

Вие го знаете, ние го знаем, затова нашите предложения са в крак със съвремието и отговарят на всички тези изисквания – практични и уникални ученически раници за Вашето момиче или момче, и то на доста добри цени! Доверете се на Малки Дрешки и посрещнете първия учебен ден с усмивка!