Menu
Your Cart

Раници за детска градина

Детска раница за момиче "Еднорог" Детска раница за момиче "Еднорог"
Очаквайте скоро
Марка: Fringoo
Независимо от вкуса на вашето дете при нас можете да откриете страхотни модели раници за детска градина, ясли, училище или за спорт. Предлагаме раници за всеки вкус. Този модел с принт еднорог е най- продавания за есен-зима 2020 година. Тази невероятна раница за малки деца има мног..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Детска раница за момиче "Сърце" Детска раница за момиче "Сърце"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Тази фантастична раница Fringoo е невероятно издръжлива и здрава, което я прави перфектната детска раница за деца в движение! Подходяща за деца на възраст от 2 до 7 години.Тази невероятна раница за малки деца има много място за книги, кутия за обяд и резервни дрехи, което я прави перфектна раниц..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Детска раница за момиче с морски мотив Детска раница за момиче с морски мотив
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Красива малка раница с морски мотиви в красиви цветове, подходяща за детска градина или ясла. Невероятно удобна и ергономична. Направена специално за малките дечица. Тази фантастична раница за малки деца има много място за книги, може да помести и кутия за обяд, а също и резервни дрехи..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Детска раница за момче "Динозаври" Детска раница за момче "Динозаври"
Очаквайте скоро
Марка: Fringoo
Красива малка раница с динозаври, подходяща за детска градина или ясла. Невероятно удобна и ергономична раница, направена специално за малки момчета. Раницата е с много място, в нея се побират дрешки, шише за вода и любимата играчка на Вашето дете, което я прави перфектна раница за детска г..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Марка: Fringoo
Красива малка раница с динозаври - роботи.Невероятно удобна и ергономична раница, направена специално за малки момчета. Раницата е с много място, в нея се побират дрешки, шише за вода и любимата играчка на Вашето дете, което я прави перфектна раница за детска градина или или ясла. Поддръжката н..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Раница за детска градина "Big Dream" Раница за детска градина "Big Dream"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Хайде на детска градина с новата раница за момиче от Малки дрешки!Тази раница за детска градина е много удобна, здрава, стилна и с уникален дизайн - абсолютно неповторима. В детската раница има достатъчно място за резервни дрешки на детето, което е важно, защото често децата се цапат, заливат, к..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Марка: Fringoo
Много сладка детска раничка за градина и за началните класове в училище за момчета на уникална цена само в Малки Дрешки!Изберете стилната, изключително здрава дизайнерска ортопедична раница за детска градина за Вашето дете - няма да съжалявате! Това е една раница за малко момче с колички с..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Едно от нещата, които изисква персоналът в детските градини, е да приготвите на детето дрехи, вътрешни обувки, хигиенни принадлежности. Всичко това трябва да бъде прилежно подредено, за да може детето само да се обслужва без затруднения в детската градина.

Затова масовата практика е детето да се изпраща на детска градина със специална раница, в която Вие като негов родител сте подредили вещите му така, че да му е удобно да ги достига и използва. Хубаво е да съобщите предварително на детето кое къде поставяте в раницата, за да може без проблеми да се ориентира в детската градина, ако се наложи да използва нещата си.

Децата в детската градина са вече в такава възраст, че искат нещата им да отразяват техния вкус, да изразяват до някаква степен тяхната личност. Затова отсега вече е добре да се погрижите да останат доволни със своите вещи, включително и с раницата за детска градина.

Ние от Малки Дрешки предлагаме за Вашите дечица красиви дизайнерски раници за детска градина. В различни цветове, с различни картинки, за момичета и момчета, предложенията ни за оригинални раници, подходящи за детска градина, са уникални и неповторими.

Хубавото на тези раници за детска градина е, първо, супер здрави са, второ, достатъчно големи са, трето (не на последно място обаче), красиви и интересни за детето са. Раниците, които предлагаме, са с едно основно - голямо отделение, в което можете да съберете достатъчно дрешки на детето, които могат да потрябват, ако се изцапа, залее с вода, ако му стане прекалено топло или пък му е хладно - пригответе резервни дрешки за всеки случай. Защото е важно на детето да му е комфортно в градината, там то играе, учи, прекарва по-голямата част от деня си.

В това отделение е подходящо да сложите и вътрешните обувки за градина, пижама за следобедния сън, бельо, чорапки, чорапогащник, елече и каквото още прецените, че може да му потрябва.

По-малкото отделение - преден джоб, е удобно за различни учебни пособия, които ще потрябват на детето в различните образователни часове - математика, околен свят, български език, музика... Да, точно така, в градината в подготвителните групи децата имат образователни часове, а ако изберете здрава и хубава раница от първия ден в градината, тя ще бъде актуална до последния му ден там. Моливи, пастели, флумастери и ножичка, както и всичко необходимо за апликиране може да се побере и в малкото отделение на раницата за детска градина.

Раниците за малки деца, които предлагаме, имат и странични джобове за различни по-дребни неща и за бутилка за вода. И самите модели са толкова красиви и атрактивни, че е подходящо да използвате такава раничка и на разходка из града, в парка, за екскурзия и където още пожелаете да заведете детето си за разнообразие.

Предложете на своето дете избор от различни картинки на еднорог, динозаври, разноцветни, тематични раници за детска градина, които ще откриете на MalkiDreshki.com на много добри цени!