Меню
Меню
Филтри
Количка

Раници за детска градина

Марка: Fringoo
Красива малка раница с динозаври - роботи.Невероятно удобна и ергономична раница, направена специално за малки момчета. Раницата е с много място, в нея се побират дрешки, шише за вода и любимата играчка на Вашето дете, което я прави перфектна раница за детска градина или или ясла. Поддръжка..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Добави в количката
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Едно от нещата, които изисква персоналът в детските градини, е да приготвите на детето дрехи, вътрешни обувки, хигиенни принадлежности. Всичко това трябва да бъде прилежно подредено, за да може детето само да се обслужва без затруднения в детската градина.

Затова масовата практика е детето да се изпраща на детска градина със специална раница, в която Вие като негов родител сте подредили вещите му така, че да му е удобно да ги достига и използва. Хубаво е да съобщите предварително на детето кое къде поставяте в раницата, за да може без проблеми да се ориентира в детската градина, ако се наложи да използва нещата си.

Децата в детската градина са вече в такава възраст, че искат нещата им да отразяват техния вкус, да изразяват до някаква степен тяхната личност. Затова отсега вече е добре да се погрижите да останат доволни със своите вещи, включително и с раницата за детска градина.

Ние от Малки Дрешки предлагаме за Вашите дечица красиви дизайнерски раници за детска градина. В различни цветове, с различни картинки, за момичета и момчета, предложенията ни за оригинални раници, подходящи за детска градина, са уникални и неповторими.

Хубавото на тези раници за детска градина е, първо, супер здрави са, второ, достатъчно големи са, трето (не на последно място обаче), красиви и интересни за детето са. Раниците, които предлагаме, са с едно основно - голямо отделение, в което можете да съберете достатъчно дрешки на детето, които могат да потрябват, ако се изцапа, залее с вода, ако му стане прекалено топло или пък му е хладно - пригответе резервни дрешки за всеки случай. Защото е важно на детето да му е комфортно в градината, там то играе, учи, прекарва по-голямата част от деня си.

В това отделение е подходящо да сложите и вътрешните обувки за градина, пижама за следобедния сън, бельо, чорапки, чорапогащник, елече и каквото още прецените, че може да му потрябва.

По-малкото отделение - преден джоб, е удобно за различни учебни пособия, които ще потрябват на детето в различните образователни часове - математика, околен свят, български език, музика... Да, точно така, в градината в подготвителните групи децата имат образователни часове, а ако изберете здрава и хубава раница от първия ден в градината, тя ще бъде актуална до последния му ден там. Моливи, пастели, флумастери и ножичка, както и всичко необходимо за апликиране може да се побере и в малкото отделение на раницата за детска градина.

Раниците за малки деца, които предлагаме, имат и странични джобове за различни по-дребни неща и за бутилка за вода. И самите модели са толкова красиви и атрактивни, че е подходящо да използвате такава раничка и на разходка из града, в парка, за екскурзия и където още пожелаете да заведете детето си за разнообразие.

Предложете на своето дете избор от различни картинки на еднорог, динозаври, разноцветни, тематични раници за детска градина, които ще откриете на MalkiDreshki.com на много добри цени!

Филтри