Menu
Your Cart

Неcесери

Несесер за моливи и химикали "Big Dream" Несесер за моливи и химикали "Big Dream"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Страхотен момичешки несесер за училище от серията "Big Dream" на Fringoo на страхотна цена от MalkiDreshki.com!Несесер за момичета в страхотно розово, голям и удобен, с няколко отделения и силиконов цип, способен да побере необходимите моливи, химикалки, гумичка, линийка и други необходими за уч..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Несесер за моливи и химикали "PUGICORN" Несесер за моливи и химикали "PUGICORN"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Този невероятен детски несесер с принт куче-еднорог със силиконова закопчалка е от новата колекция на Fringoo. В този несесер, подходящ за училище, можете да поберете химикали, моливи, ножица, гумичка и всякакви други пренадлежности. С невероятния си дизайн този несесер ще впечатли всяко дете. ..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Несесер за моливи и химикали "SUP SLOTH" Несесер за моливи и химикали "SUP SLOTH"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Този невероятен детски несесер за химикали и моливи е с уникален дизайн и Вашето дете ще бъде забелязано.Несесерът е изключително удобен и функционален, с 12 ластика за закрепване на различни видове химикалки, моливи и флумастери за по-лесен достъп. Мечтата на всяко дете - несесер с много място ..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Несесер за моливи и химикалки "Girls Rule" Несесер за моливи и химикалки "Girls Rule"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
"Момичетата управляват света"! Затова трябва да им осигурим усещането, че са уникални, неповторими, атрактивни по всички параграфи - каквито всъщност са си!Ето и нашето уникално предложение - супер удобен и готин несесер за химикалки и моливи за момиче "Gurls Rule The Word" на топ цена от Малки ..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Несесер за моливи и химикалки "NOPE CAT" Несесер за моливи и химикалки "NOPE CAT"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детски несесер за химикалки и моливи с уникален дизайн на сърдити котета, с който Вашето дете ще се чувства уникално в клас. Този ученически аксесоар е с неповторим дизайн, изключително удобен за ползване и незаменим помощник в училищните часове.Несесерът е изключително удобен и функционале..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Несесер за моливи и химикалки "Дъга" Несесер за моливи и химикалки "Дъга"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детски несесер за химикалки и моливи със силиконова закопчалка във формата на дъга. Този несесер кара всяко дете да се усмихва, защото е в различни цветове и радва всяко дете. Този любим ученически аксесоар е най-удобният и всичко в него се намира лесно, защото е с 12 ластика за з..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Несесер за моливи и химикалки "Еднорог" Несесер за моливи и химикалки "Еднорог"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детски несесер за химикалки и моливи със силиконова закопчалка Еднорог и брокат. Когато се отвори вътрешният несесер, е целият на принт еднорози. Циповете са силиконови едноризи.Този ученически аксесоар е с неповторим дизайн, изключително удобен за ползване и незаменим помощник в училищните..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Несесер за моливи и химикалки "СЪРЦЕ" Несесер за моливи и химикалки "СЪРЦЕ"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детски несесер за химикалки и моливи със силиконова закопчалка сърце. Този несесер кара всяко дете да се усмихва, защото е в различни цветове и радва всяко дете. Този любим ученически аксесоар е най-удобният и всичко в него се намира лесно, защото е с 12 ластика за закрепване на р..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Несесер за Училище с Име на Детето "Русалка"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Само в Малки Дрешки - Уникален несесер за моливи и химакали с индивидуално име на Вашето дете.  Само при насще намерите индивидуално изработени несесери с персонално име.С този несесер за училище с 2 отделения децата Ви винаги могат да съхранят училищните си канцеларски материали орган..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Персонализиран несесер за химикалки "Еднорози" Персонализиран несесер за химикалки "Еднорози"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Уникален несесер за моливи и химакали с индивидуално име на Вашето дете.  Само при нас несесери с персонално име,  любим отбор или каквото пожелаете. С този несесер за училище с 2 отделения децата Ви винаги могат да съхранят училищните си канцеларски материали организирани и готови за..
37.00 лв.
Без данък:37.00 лв.
Силиконов несесер за моливи и химикалки "DEAR MATH" Силиконов несесер за моливи и химикалки "DEAR MATH"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Ученически несесер за момчета със силиконова закопчалка. В този несенсер за химикалки и моливи има много място за съхранение, едно голямо отделение и две страни с 12 ластика за закрепване, както и външен ципп за по-малки предмети като кламери и гумичка.В час е важно детето да може да намери необ..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Ученически несесер в черно за момче "GAME ON" Ученически несесер в черно за момче "GAME ON"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Ученически несесер за момче в черно с  принт джойстик и силиконова закопчалка - джойстик. Красив детски несесер за училище за всяко момче. Удобен и достатъчно голям да побере всичко необходимо за писане и рисуване. С голямо празно отделнение, както и две странични, с ластици, за по-ле..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)

Ученическият несесер е изключително важен аксесоар за един ученик. Защо? Защото в несесерите за училище учениците поставят всички ученически пособия, които трябва да са им „под ръка“. Моливи, химикалки, линии, транспортири, гумички – това са приспособления, които всеки ученик ползва непрестанно в училище и е най-добре те да са на достъпно място – в ученически несесер.

Вместо да търси всичко в предния или страничните джобове на ученическата раница, детето може спокойно да извади от несесера си нова химикалка за час по български или чужд език, молив за чертане в час по геометрия или цветни моливи в часа по изобразително изкуство.

Изключително удобство е за един ученик да има несесер, в това няма спор. Но в днешно време е също толкова важно несесерът да е не просто място за съхранение и лесен достъп до важни ученически пособия, а да отразява част от индивидуалността му.

Затова в онлайн магазина Малки Дрешки предлагаме разнообразие от дизайнерски несесери за училище с различни картинки, форма, цвят и стил – както за момчета, така и за момичета. Нашите предложения за ученически несесери ще задоволят нуждата на детето да изрази себе си чрез своите уникални вещи, да заяви личността си сред връстниците си и да покаже своите предпочитания. Ученически несесер с еднорог, дъга, футболна топка и още много други ще откриете в категорията ни „Ученически несесери“, които със сигурност ще се харесат на Вашето дете.

Хубавото на несесерите за училище, които предлагаме в MalkiDreshki.com, е и че са изключително практични – имат няколко отделения и място за буквално всички ученически пособия от първа необходимост – моливи, химикалки, гумички за моливи, линийки за часа по математика и други важни неща, които се използват често в учебните часове.

Изберете уникален ученически несесер като подарък за първия учебен ден или пък за рожден ден от Малки Дрешки и няма да сгрешите, като предложенията ни са на наистина добри цени! Разнообразието от несесери при нас е голямо и за момичета, и за момчета, тук ще намерите решения, с които да посрещнете нуждите на детето си!

Няма нищо по-добро от това детето да ходи на училище с високо вдигната глава, щастливо и доволно. Страхотно е детето да бъде организирано в училище и да достъпва лесно до всяко пособие, което му е нужно. И би било добре, всичко това да се съчетае, затова е отлично решение детето да има ученически несесер.

Малки дрешки Ви дава възможност да съчетаете ученическия несесер на детето с раница за училище, за спорт, чанта за обяд, чанта за кръста, бутилка за вода в същия стил, в който ще бъде и несесерът. Така ще можете да набавите цялата колекция за детето от едно място! Разгледайте нашите предложения в раздела „За ученика“ заедно с детето си, за да може то да избере лично за себе си стила и дизайна, които му харесват и с които ще се чувства уникално и неповторимо в училище! Успех!