Menu
Your Cart

Чанти за обяд

Детска термо чанта за храна "Динозаври" Детска термо чанта за храна "Динозаври"
Ново
Марка: Fringoo
Детските чанти за храна са проектирани да бъдат здрави и устойчиви във времето. С висококачествените си материали и термо покритие в тази детска чанта за обяд ще можете да задържите както топла така и студена храна за по-дълго време. Ако търсите идеалната кутия за обяд или чанта,не търсете пове..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Детска термо чанта за храна "Морски мотив" Детска термо чанта за храна "Морски мотив"
Ново
Марка: Fringoo
Нашите дизайнерски детски чанти за храна са създадени от висококачествени материи и се поддържат лесно дори можете да ги перете при 30 градуса в перална машина.Произведени от най-добрите материи детските ни чанти за обяд са здрави и устойчиви във времето. С термо покритие в тази детска чанта за..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Детска термо чанта за храна "Сърце" Детска термо чанта за храна "Сърце"
Ново
Марка: Fringoo
Ново поколение детски термо чанти за храна с висококачествени материи и се поддържат лесно дори можете да ги перете при 30 градуса в перална машина.Произведени от най-добрите материи детските ни чанти за обяд са здрави и удобни за всяко дете. С термо покритие в тази детска чанта за обяд ще ..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Детска термо чанта за храна "Футбол" Детска термо чанта за храна "Футбол"
Ново
Марка: Fringoo
Представяме ви нашите функционални детските чанти за храна . Те са създадени да бъдат здрави и устойчиви. С иделаните си размери: височина 25 см, дълбочина 16 см, широчина 11см ще можете да подебере разнообразие от храни и напитки,които ще запазят свежестта си за по дълго, заради спец..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Детска чанта за обяд "Жираф" Детска чанта за обяд "Жираф"
Ново
Марка: Fringoo
Дизайнерска детска чанта за обяд с формата за жираф. Изключително подходяща за малки деца като чанта към бебешката количка,  за ученици, да си носят винаги пресни плодове и зеленчуци, сандвичи, сок или вода. Може вашето дете да я ползваа през почивните дни или на ученически екскурзии, да&n..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Детска чанта за обяд "Зайче" Детска чанта за обяд "Зайче"
Ново
Марка: Fringoo
Дизайнерска детска чанта за обяд с формата за зайче и принт моркови. Изключително подходяща за малки деца като чанта към бебешката количка,  за ученици, да си носят винаги пресни плодове и зеленчуци, сандвичи, сок или вода. А в почивните дни или на ученически екскурзии, можете да сложите нещо л..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Детска чанта за обяд "Лъвче" Детска чанта за обяд "Лъвче"
Ново
Марка: Fringoo
Уникална детска чанта за обяд с формата за лъвче. Невероятно удобна и практична чанта за обяд, която може да се ползва като чанта към бебешката количка,  ученическа чанта за обяд,  да си носят винаги пресни плодове и зеленчуци, сандвичи, сок или вода. Любим аксесоар на учили..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Детска чанта за обяд "Мопс" Детска чанта за обяд "Мопс"
Ново
Марка: Fringoo
Уникална детска чанта за обяд със страхоте принт на куче Мопс. Невероятно удобна и практична чанта за обяд от неопрен, която може да се ползва като чанта към бебешката количка където да сложите памперси, дрешки или бурканчета с пюрета,  ученическа чанта за обяд-  да си носят вина..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Детска чанта за обяд "Панда" Детска чанта за обяд "Панда"
Ново
Марка: Fringoo
Дизайнерска детска чанта за обяд с формата на панда.Създадена от неопрен за по-лесна поддръжка. Изключително подходяща за малки деца като чанта към бебешката количка,  за ученици, да си носят винаги пресни плодове и зеленчуци, сандвичи, сок или вода. А в почивните дни или на ученически екскурзи..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)