Menu
Your Cart

Чанти за кръста

Детска чанта за през кръста за момче "Game On" Детска чанта за през кръста за момче "Game On"
Ново
Марка: Fringoo
Тази страхотна чатна за кръста за момчета е идеална за децата, изключително удобна и практична. Тази чатна за кръста може да побере в себе си скъпи вещи като телефон, ключове, пари, карти за транспорта.  Така всичко ще бъде на едно място и детето няма да си губи вещите, защото ще са винаги..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Детска чанта за през кръста за момче "Футбол" Детска чанта за през кръста за момче "Футбол"
Най-продаван
Марка: Fringoo
Тази страхотна чатна за кръста за момчета е идеална за момчетата, изключителна удобна и практична. Тази чатна за кръста може да побере в себе си скъпи вещи като телефон, ключове, пари, карти за транспорта.  Така всичко ще бъде на едно място и детето няма да си губи вещите, защото ще са вин..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Детска чанта за през кръста момиче "Big Dream" Детска чанта за през кръста момиче "Big Dream"
Ново
Марка: Fringoo
Тази страхотна чатна за кръста "Big Dream" в ярко розово е в крак с модата. Изключително удобна, тази чатна за кръста може да побере в себе си скъпи вещи като телефон, ключове, пари, карти за транспорта. Така всичко ще бъде на едно място и детето няма да си губи вещите, защото чантата ще е вина..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Детска чанта за през кръста момиче "GIRLS RULE" Детска чанта за през кръста момиче "GIRLS RULE"
Най-продаван
Марка: Fringoo
Едно малко бижу - чатна за кръста в розово и с закачливо послание "Момичетата управляват света" . Изключително удобна, тази чатна за кръста може да побере в себе си разнообразие от необходими вещи като телефон, ключове, пари, карти за транспорта.  Така всичко ще бъде на едно място и д..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Детска чанта за през кръста момиче "Дъга" Детска чанта за през кръста момиче "Дъга"
Ново Най-продаван
Марка: Fringoo
На Вашето внимание представяме една страхотна чанта за кръста за момичета в лилаво и с картинка дъга, която е много удобна и практична. В тази чантичка за кръста Вашето дете ще може да носи най-необходимите си по-дребни вещи като ключове за дома, телефонен апарат, парите за закуска или за екскурзия,..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Детска чанта за през кръста момиче "Еднорог" Детска чанта за през кръста момиче "Еднорог"
Най-продаван
Марка: Fringoo
Най- новата мода сред децата е чантата за кръст в лилаво с принт еднорог. Тази чанта за кръста е най-подходящият аксесоар за едно момиче или тинейджърка. В чантата за кръста може да побере разнообразие от необходими вещи като телефон, ключове, пари, карти за транспорта.  Така вси..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Детска чанта за през кръста момиче "Сърце" Детска чанта за през кръста момиче "Сърце"
Най-продаван
Марка: Fringoo
Тази страхотна чатна за кръста в различни цветове е в крак с модата. Изключителна удобна, тази чатна за кръста може да побере в себе си скъпи вещи като телефон, ключове, пари, карти за транспорта.  Така всичко ще бъде на едно място и детето няма да си губи вещите, защото чантата ще е винаг..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)