Меню
Меню
Количка

Дневници

Няма продукти в тази категория.

Има период в живота на децата, особено на момичетата, в който настъпват емоционални промени, за които те не са подготвени. И не всяко дете е готово с охота да говори за нещата, за които мисли, които изстрадва и които го правят щастливо.

На помощ за децата в тези периоди идват тайните дневници, в които спокойно и без задръжки децата описват всичко, което им се е случило и ги е впечатлило, емоционалното състояние, през което минават в определен момент, трепетите, които усещат, притесненията, които имат. В един таен дневник детето може да изрази всяко чувство, положително, отрицателно, объркващо, всяка дилема, пред която е изправено в своя личен план, всеки страх и всяко притеснение, без да се опасява, че някой може да види всички тези неща, ако то само не пожелае да ги разкрие.

Много хора мислят, че тайният дневник е някаква мода, но всъщност това е едно естествено задоволяване нуждите на по-чувствителните деца да изразят себе си и мислите си, независимо, че може да са незначителни те според възрастните. Имало ги е преди, има ги и сега, защото тайните дневници наистина намират приложение сред децата, особено когато са с катинарче.

Ние от Малки Дрешки предлагаме страхотни детски дневници и тефтери с катинар. Нашите детски дневници са ръчно направени, с изключителен дизайн и привличат вниманието на всяко дете. Детски дневник с надеждно катинарче често пъти се превръща в най-доверения приятел на детето, а ако е красив и по детски стилен, това ще накара детето да се почувства по-специално, с повече самочувствие и по-уверено.

Изберете уникален таен дневник за своето дете, в който то ще може да вписва всичко, което пожелае. Дневниците за деца, които предлагаме, имат и разграфяване, което детето може да използва за по-организирано оформяне на нещата, които иска да запише.

Тайните дневници за момичета, които можете да откриете при нас, са с пухена корица с различни акценти - коте, еднорог, зайче, русалка, панда. Тези тефтери за деца съдържат много страници, така че детето може да изпълните листите с подробности за всяко нещо, което иска да опише.

Ние от Малки Дрешки знаем колко важно е за едно дете да се чувства уникално и да се отличава от връстниците си. Затова избираме да работим с артикули и аксесоари за деца с различни и нестандартни визии, дизайн и стил, които могат да отговорят на вкуса на всяко дете.

Изберете таен дневник с катинарче за момичета от Малки Дрешки! Зарадвайте детето си и му покажете, че държите на неговото лично пространство, изградете взаимно доверие, а може би някой ден то ще Ви покаже своя таен дневник - ще Ви даде ключа за катинарчето, с което върло е защитавало тайните си до този момент.