Меню
Меню
Филтри
Количка

Дневници

Светещ таен дневник за момиче "UNICORN OMBRE" Светещ таен дневник за момиче "UNICORN OMBRE"
Очаквайте скоро
Марка: Fringoo
Помогнете на своето момиче да запази тайните си от чужди очи. Подарете му светещ таен дневник с цели 96 страници за съхранение на всички негови тайни. Този светещ дневник за момиче е с катинар и две ключета, а ние Ви го предлагаме на изключително атрактивна цена.Изумителното на този дневник е, че се..
37.00 лв.
Без данък:37.00 лв.
Очаквайте скоро
Таен дневник за момичета "Еднорог " Таен дневник за момичета "Еднорог "
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Модерен плюшен дневник за тайни с изключителен дизайн и принт глава на Еднорог с 3D рог. Елегантен и стилен, този таен дневник ще запази всяка "тайна" с малкото си катинарче и ключе. Този дневник може да се използва от малки и пораснали момичета.Вашето момиче ще оцени високо един таен дневн..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Изчерпан модел
Таен дневник за момичета "Зайче" Таен дневник за момичета "Зайче"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Този страхотен личен дневнк за момичета с катинарче е облицован с мек плюш с бродирано зайче и 3D красиви заешки ушички.Всяко момиче има нужда да сподели своите тайни, а какво по-добро средство за това е тайният дневник. Тайният дневник ще запечата много спомени, които Вашето дете ще сподели, ще..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Изчерпан модел
Таен дневник за момичета "Коте" Таен дневник за момичета "Коте"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Този страхотен личен дневник за момичета с катинарче е облицован с мек розов плюш с 3D принт коте. Един сладък аксесоар за Вашето дете!Този таен дневник ще помогне на детето да изразява чувствата си във всеки един момент - тайни, желания, тревоги, радости, без да се притеснява от някого. Защото ..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Изчерпан модел
Таен дневник за момичета с плюшени корици "Еднорог " Таен дневник за момичета с плюшени корици "Еднорог "
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Нашият страхотен мек плюшен дневник за тайни е с изключителен дизайн и принт Еднорог върху големи пухкави облаци и дъга.. Елегантен и стилен, този таен дневник ще запази всяка "тайна" с малкото си катинарче.  Този дневник може да се използва и в училище. Вашето момиче ще оцени високо е..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Изчерпан модел
Таен дневник за момичета с плюшени корици "Еднорог " Таен дневник за момичета с плюшени корици "Еднорог "
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Нашият страхотен мек плюшен дневник за тайни е с изключителен дизайн и принт Еднорог. Елегантен и стилен, този таен дневник ще запази всяка "тайна" с малкото си катинарче.  Този дневник може да се използва и в училище. Вътре в тетрадката ще намерите разпределени пространства за дати и ежедневни..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Изчерпан модел
Таен дневник за момичета с плюшени корици "Еднорог сърце" Таен дневник за момичета с плюшени корици "Еднорог сърце"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Нашият страхотен, мек, плюшен дневник за тайни е с изключителен дизайн и принт Еднорог ще впечатли всяко момиче. Елегантен и стилен, този таен дневник ще запази всяка "тайна" с малкото си катинарче.  Този дневник може да се използва и в училище. Вътре в тетрадката ще намерите разпределени прост..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Изчерпан модел
Таен дневник за момичета с плюшени корици "Панда"  3D Таен дневник за момичета с плюшени корици "Панда"  3D
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детски таен планер за седмицата с 3D принт Панда за момичета - един верен приятел по пътя на емоционално развитие на детето. Този личен дневник- планер е с разделение, за да може детето да си планира дните. Съдържа 48 страници с цветно и просторно пространство за планиране и писане.Момичетата, о..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Изчерпан модел
Таен дневник за момичета с плюшени корици "Русалка" Таен дневник за момичета с плюшени корици "Русалка"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Нашият страхотен, мек, плюшен таен дневник с изключителен дизайн и бродерия Русалка е снабден със сигурно катинарче, което ще запази тайните на детето непокътнати.Този таен дневник може да бъде един елегантен и стилен подарък за Вашето момиче, който ще запази всяка "тайна" с малко..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Изчерпан модел
Таен дневник за момичета с плюшени корици "Русалка-куче"  3D Таен дневник за момичета с плюшени корици "Русалка-куче"  3D
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детски таен дневник с 3D принт куче-русалка. Този дневник е с разделения, за да може детето да си планира дните. Този личен дневник се състои от 48 страници с цветно и просторно пространство за планиране и писане. Изключителният външен вид на този таен дневник привлича вниманието и се харес..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Изчерпан модел
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Има период в живота на децата, особено на момичетата, в който настъпват емоционални промени, за които те не са подготвени. И не всяко дете е готово с охота да говори за нещата, за които мисли, които изстрадва и които го правят щастливо.

На помощ за децата в тези периоди идват тайните дневници, в които спокойно и без задръжки децата описват всичко, което им се е случило и ги е впечатлило, емоционалното състояние, през което минават в определен момент, трепетите, които усещат, притесненията, които имат. В един таен дневник детето може да изрази всяко чувство, положително, отрицателно, объркващо, всяка дилема, пред която е изправено в своя личен план, всеки страх и всяко притеснение, без да се опасява, че някой може да види всички тези неща, ако то само не пожелае да ги разкрие.

Много хора мислят, че тайният дневник е някаква мода, но всъщност това е едно естествено задоволяване нуждите на по-чувствителните деца да изразят себе си и мислите си, независимо, че може да са незначителни те според възрастните. Имало ги е преди, има ги и сега, защото тайните дневници наистина намират приложение сред децата, особено когато са с катинарче.

Ние от Малки Дрешки предлагаме страхотни детски дневници и тефтери с катинар. Нашите детски дневници са ръчно направени, с изключителен дизайн и привличат вниманието на всяко дете. Детски дневник с надеждно катинарче често пъти се превръща в най-доверения приятел на детето, а ако е красив и по детски стилен, това ще накара детето да се почувства по-специално, с повече самочувствие и по-уверено.

Изберете уникален таен дневник за своето дете, в който то ще може да вписва всичко, което пожелае. Дневниците за деца, които предлагаме, имат и разграфяване, което детето може да използва за по-организирано оформяне на нещата, които иска да запише.

Тайните дневници за момичета, които можете да откриете при нас, са с пухена корица с различни акценти - коте, еднорог, зайче, русалка, панда. Тези тефтери за деца съдържат много страници, така че детето може да изпълните листите с подробности за всяко нещо, което иска да опише.

Ние от Малки Дрешки знаем колко важно е за едно дете да се чувства уникално и да се отличава от връстниците си. Затова избираме да работим с артикули и аксесоари за деца с различни и нестандартни визии, дизайн и стил, които могат да отговорят на вкуса на всяко дете.

Изберете таен дневник с катинарче за момичета от Малки Дрешки! Зарадвайте детето си и му покажете, че държите на неговото лично пространство, изградете взаимно доверие, а може би някой ден то ще Ви покаже своя таен дневник - ще Ви даде ключа за катинарчето, с което върло е защитавало тайните си до този момент.

Филтри