Menu
Your Cart

Спортни раници

Марка: Fringoo
Нашата спортна раница за момичета е най-добрият аксесоар. Модният тропически дизайн показва фаворити за всички - еднорог, лама, ленивец и фламинго, люшкащи се плуващи аксесоари. Раницата е пригодена за ежеднвена употреба - продуктът позволява лесно отваряне с шнур, откъдето се достига до голямото ос..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Детска раница за спорт с връзки "UNICAT" Детска раница за спорт с връзки "UNICAT"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детска спортна раница с връзки за момиче в черно с принт котки еднорози. Невероятният външен закачлив дизайн на раницата привлича вниманието на всяко дете, но също така е доста удобна и многофункционалната. Тази раница за момичета може да бъде използвана за различни цели - за спортни принадлежности,..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Детска раница за спорт с връзки за момче "FOOTBALL BLACK" Детска раница за спорт с връзки за момче "FOOTBALL BLACK"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детска спортна раница с връзки за момче в черно с принт футболна топка. Тази забавна раницата с принтове на топки привлича вниманието на всяко момче. Тази раница за момчета може да бъде използвана за различни цели, защото е достатъчно голяма и може да побира в себе си много ..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Детска раница за спорт с връзки за момче "GAME ON" Детска раница за спорт с връзки за момче "GAME ON"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детска спортна раница с връзки за момче в черно с принт джойстик. Невероятният външен закачлив дизайн на раницата привлича вниманието на всяко момче, но също така е доста удобна и многофункционалната.Тази раница за момчета може да бъде използвана за различни цели - като чанта за плуван..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Детска спортна раница с връзки "GIRLS RULE" Детска спортна раница с връзки "GIRLS RULE"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Новата колекция детски спортни раници с връзки за момиче са с уникален дизайн и привличат вниманието на всяко момиче. Страхотен хит са сред децата. Тази раница за момичета е многофункционална - може да бъде използвана за различни цели - да се носят учебници и други учебни пособия,..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Марка: Fringoo
Детска спортна раница с връзки за момиче с принт еднорози. Закачливият дизайн на раницата привлича вниманието на всяко момиче, но също така е доста удобна. Това е така, защото тази раница за момичета е многофункционална - може да бъде използвана за различни цели - спортен ден в училище, да ходитена ..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Марка: Fringoo
Раница за спорт за момиче "Дъга" с връзки на супер цена от Малки Дрешки!Удобна спортна раница за деца - супер здрава, с много атрактивен външен вид - само за момичета. Тази спортна раница е направена от много здрав плат, достатъчно голяма е да побере маратонки или друг вид спортни обувки, спортен ек..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Марка: Fringoo
Детска спортна раница с принт еднорог!Новата колекция детски спортни раници с връзки за момиче са с уникален дизайн и привличат вниманието на всяко момиче. Истински хит са сред децата. Това е една многофункционална раница за момичета - може да бъде използвана за различни ..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Детска спортна раница с връзки "Сърце" Детска спортна раница с връзки "Сърце"
Изчерпан модел
Марка: Fringoo
Детска спортна раница с принт пиксел сърце. Нашият най-продаван продукт!Новата колекция детски спортни раници с връзки за момиче са с уникален дизайн и привличат вниманието на всяко момиче. Невероятен хит са сред децата в момента, така че няма да сгрешите, ако изберете точно от тази ко..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)

Ходи ли Вашето дете на спорт? Ако да, значи вече знаете, че за всяко спортно занятие детето трябва да носи спортен екип и други принадлежности, които да са му в помощ при тренировката.

Масово родителите избират за целта раници, най-вече спортни такива, като торби, в които детето носи екипировката си, бутилка за вода и различни аксесоари, в зависимост от това каква е спортната дисциплина, която тренира.

Ние от Малки Дрешки знаем колко е важно едно дете да посещава спортните курсове със самочувствие и Ви предлагаме голяма гама от предложения за спортни раници за момичета и момчета на топ цени!

Чантите за спорт, които ще намерите при нас, са с връзки за бързо и удобно отваряне и затваряне на раницата, изключително стилни и с уникален дизайн. По-големите деца дори може да предпочетат да използват тези чанти като ученическа раница, което е съвсем допустимо, защото тези спортни раници са достатъчно големи, имат и допълнителни джобове, многофункционални са.

Спортните раници, които ще откриете в Малки Дрешки, са направени да бъдат здрави, особено добре е акцентирано вниманието на производителя върху здравината на презрамките, тъй като повечето раници се късат точно там.

Друго предимство на раниците за спорт, които предлагаме ние, е, че можете да ги съчетаете с ученическа раница, чанта за обяд, несесер, детско портмоне, бутилка за вода и други ученически пособия от същата серия.

Защо да изберете спортна раница за детето си?

 • Спортните раници са подходящи за всякакви тренировки - плуване, карате, футбол, баскетбол, волейбол, бокс и всякакъв друг спорт
 • Достатъчно големи са, за да поберат необходимите вещи за тренировката на детето
 • Удобни са за носене
 • Раниците за спорт са с връзки за бързо отваряне и затваряне, а и връзките много се харесват на децата
 • Това са изключително здрави раници, подсилени достатъчно, за да не се скъсат бързо
 • Дизайнерски модели и изключителен стил
 • Някои от моделите имат допълнителни джобове отпред за ключове и други важни дребни вещи на детето

Изберете уникална и ефектна спортна раница от MalkiDreshki.com, тук предлагаме богат асортимент за всеки детски вкус.