Menu
Your Cart

Детска бутилка за вода "Сърце"

Детска бутилка за вода "Сърце"
Детска бутилка за вода "Сърце"
Най-продаван Изчерпан модел
Детска бутилка за вода "Сърце"
Детска бутилка за вода "Сърце"
Детска бутилка за вода "Сърце"
Новият хит сред децата - Уникална детска бутилка за вода от еко материал тритан. Това е една страхотна бутилка за момичета, подходяща за училище, за и..
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.

Новият хит сред децата - Уникална детска бутилка за вода от еко материал тритан. Това е една страхотна бутилка за момичета, подходяща за училище, за из път, за екскурзия, за тренировки, лесна за почистване, лека и удобна.

Капачката на бутилката за вода от тритан за деца се отваря и затваря с копче, което я прави много лесна за употреба, дори забавна! Под капачето на бутилката за училище има силиконова сламка - идеална за дозиране на глътките и приятна за използване от всяко дете.

Освен това това не е обикновено шише за вода, това е бутилка, направена от уникален екологично чист материал - тритан. Бутилките от тритан позволяват да се мият в миялна машина стотици пъти, без да се надраскат, без да помътнеят, без да загубят блясъка си. Измиват се изключително бързо и лесно, защото тританът е гладък и не позволява по него да се полепват каквито и да е примеси - гаранция за чистота на водата в бутилката, която детето Ви ще пие в училище или на екскурзия например.

Несъмнен плюс е страхотната външност на бутилката за деца от тритан за училище. Но не само! Еднакво важно е и това, че тази бутилка за вода е изключително здрава, защото самият тритан е много здрав материал, така че няма опасност детето Ви да я счупи при случайно изпускане или удар.

Бутилката от тритан е както удароустойчива, така и термоустойчива - страхотно, нали?

Изберете бутилка за училище за своето дете от Малки Дрешки заради всички тези плюсове, и не само - тя е с вместимост от цели 600 мл, което я прави много подходяща дори за преходи! А начинът, по който се затваря тази бутилка от тритан, гарантира, че течността няма да се излее от нея!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър