Меню
Меню
Количка

Блог RSS Feed

0 28
Детската термо чанта за храна е специална чанта, предназначена за съхраняване и пренасяне на храна и напитки. Тя обикновено се прави от здрави и леки материали, такива като текстил или найлон, и е с термоизолиращ слой, който позволява да се запазва т..
0 203
Децата прекарват много време извън дома си, затова много родители се интересуват живо от темата за тяхното хранене. Обядът в училище невинаги отговаря на критериите за полезност за подрастващия организъм. По-приемливо е да изпратим детето си на учили..
Galina 0 210
Децата постоянно са в движение, затова трябва да пият постоянно вода. Ако Вашето дете ходи на училище, на тренировки, на екскурзии или пък просто се разхожда дълго с приятели, купете му бутилка за вода. Какво отличава бутилките за вода за деца от ..
0 227
Понякога е много трудно човек да подреди раницата за училище на детето си, особено ако трябва да търси всякакви дребни канцеларски материали за ученика си на всевъзможни места. Но такива проблеми могат лесно да се решат с едно единствено нещо – учени..
0 289
Най-важната покупка за новата учебна година е раницата за училище. Раницата за училище трябва да се избира внимателно, за да може да побере всичко необходимо, при това да е устойчива на различните сезонни условия и да не се скъса още през първите мес..
Galina 0 10117
Всеки родител мечтае да отгледа здраво, щастливо и хармонично развито дете. По пътя си среща препятствия и въпроси без отговор. Или, напротив, отговорите са твърде много и не е ясно кой е верен. Остава да се разчита на здравия разум и експертното мне..
Показани 1 от 6 | 211 (36 Страници)