Независимо дали навършват 6, или 16 години, някои момичета просто обичат розово. И какъв по-добър начин да покажете колко много обичате малкото си момиченце. Включете нейния любим цвят в темата на партито за рожден ден. От розови покривки до ягодови тарталети, има много начини да направите партито наистина запомнящо се. Ето няколко прости и лесни идеи за розово парти за момичета или за всеки, който обича този цвят.

Розови декорации

Декорациите са лесен начин да включите цвят в розовото парти за рожден ден на Вашето момиче. Трябва да използвате различни нюанси, за да разчупите малко цвета. Например балоните могат да бъдат с по-светъл нюанс на розово, а чиниите и чашките да са с по-тъмен нюанс на по-ярко розово. Закачете хартиени фенери в светли и тъмни нюанси на розово и по този начин се създава съвсем различно усещане, когато са запалени. Те също са много подходящи за парти на открит басейн.

Пластмасовите или хартиени чаши и чинии се предлагат в най-различни нюанси на розовото и предлагат перфектната възможност за добавяне на повече розово на Вашето тържество. Не забравяйте за цветята, панделките и конфетите.

Идеи за розова торта

Когато става въпрос за получаване на перфектната торта за Вашия малък ангел, има няколко възможности за избор. В зависимост от възрастта на дъщеря Ви, тортата с герои би била отличен избор. Hello Kitty, Принцеси и Барби, Котето Мари от Аристокотки са идеални герои заради розовите си нюанси.  Ако планирате парти за рожден ден за по-голямо момиче, което обича розово, тогава помислете за обикновена кръгла торта или тарталети, покрити с ягодова глазура. Не забравяйте да се консултирате със сладкарницата предварително, за да се уверите, че те могат да приемат всички специални заявки, които сте си намислили да има на Вашия специален ден. 

Идеи за розови храни и напитки

Храната и напитките представляват още една възможност да добавите малко цвят към розовото парти за рожден ден на дъщеря Ви. Вместо традиционната визия на всяка храна, импровизирайте смело, като например си направите розова лимонада. Бисквити с розова глазура или защо пък не – ягодов сладолед. Също така, защо да не добавите букет от розови близалки към масата за всеки гост? Това прави страхотен декор и повечето деца обичат тези вкусни лакомства.

Розови дрехи и костюми

За Вашата розова принцеса трябва да изберете идеалната рокля. Ако тя се занимава с танци или изкуства, можете да изберете туту пола (пачка) към тоалета ѝ за сладък розов акцент. Разгледайте нашите официални детски рокли на изгодни цени ТУК - те са подходящи за рожден ден, имен ден, партита, нова година, тържества, кръщенета и др.

Прекалено много розово?

Ако не искате да прекалявате с розовия цвят, можете да разчупите цялата визия, като комбинирате розовото със злато или сребро например. Розово и сиво също не звучи лошо.

  • Бялото винаги е добър избор и се съчетава с всеки нюанс на розовото.
  • Сребърните декорации добавят кралски усет.
  • Пастелно жълто: докато все още е светло, това може да добави усещане за пролет.
  • Черно: това е оттенък на котва. Черни или по-тъмни цветове като котва или за добавяне на дълбочина.
  • Злато: гарантирано е да разкриете розовото и да добавите малко дълбочина към декорациите.

Разгледайте нашите модели официални детски рокли тук:

Детска официална рокля "Цветя" в цвят пудра

Детска официална рокля в цвят пудра с голяма панделка

Детска рокля от дантела в розово

Детска рокля с туту розова пола Еднорог 

Детски комплект "точки" в розово и бяло за момиче

Лятна рокля с перли в розово Piccole

Официална бебешка рокля от сатен в розово Piccole

Рокля с пайети и ръкави от тюл в розово

Детска рокля на цветя с пера