Меню
Меню
Количка

Детска бутилка за вода "Динозаври"

Детска бутилка за вода "Динозаври"
Детска бутилка за вода "Динозаври"
Детска бутилка за вода "Динозаври"
Изчерпан модел
Детска бутилка за вода "Динозаври"
Детска бутилка за вода "Динозаври"
Детска бутилка за вода "Динозаври"
Детска бутилка за вода "Динозаври"

Уникална детска бутилка за вода от новия еко материал тритан. Лесна за почистване, лека и удобна бутилка за вода, която ще стане любима на всяко дете.

Бутилката за вода за деца е със здраво затваряща се капачка, което гарантира, че напитките няма да се разлеят и да намокрят детето или вещите в раницата му.

Бутилката за вода е задължителен атрибут сред вещите на ученика, тъй като децата трябва да пият много вода не само вкъщи, а и на училище. За да стимулирате употребата на вода при Вашето дете, един много добър начин е да му осигурите уникална бутилка за вода за училище, която ще бъде интересна и забавна за него. Заменете обикновените шишета за вода с тази страхотна бутилка за дете с динозаври - едно изкушение за децата, които харесват тези животни!

Бутилката за вода е идеална не само заради външния си вид - страхотните картинки на динозаври, и не само заради добре затварящата се капачка, която гарантира, че напитката в нея няма да се разтече. Тази бутилка е уникална и с това, че материалът, от който е направена, е тритан. Точно така, това не е пластмасова бутилка за вода, а бутилка от тритан - екологичен заместител на пластмасата - изключително здрав, прозрачен, термоустойчив материал, абсолютен конкурент на поликарбоната. Бутилката за вода от тритан за деца е изключително здрава, което означава, че няма да се счупи при случайно изпускане от детето.

Тази бутилка за вода е със специална силиконова сламка, което я прави изключително удобна за употреба от децата по време на поход, тренировка, в училище или на път.

Друга страхотна новина за бутилката за вода от тритан за деца е, че съвсем спокойно можете да я миете в съдомиялна машина. Дори и след хиляди измивания, тританът, съответно и направените от него бутилки за вода, ще запази блясъка и прозрачността си, няма да помътнее!

Но има и още една страхотна причина да изберете тази бутилка за вода за Вашето дете - вместимостта ѝ е цели 600 мл, което означава, че детето Ви ще има достатъчно вода за дълго време!

Изберете бутилна за вода от тритан за училище, екскурзия, за игра навън, за спортните му занимания.

29.00 лв.
Без данък: 29.00 лв.
  • Наличност: Изчерпан модел
  • Марка: Fringoo
  • Модел: HDB2

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър