Menu
Your Cart

Детска бутилка за вода от тритан "Морски мотив"

Детска бутилка за вода от тритан "Морски мотив"
Детска бутилка за вода от тритан "Морски мотив"
Най-продаван Изчерпан модел
Детска бутилка за вода от тритан "Морски мотив"
Детска бутилка за вода от тритан "Морски мотив"
Детска бутилка за вода от тритан "Морски мотив"
Ето това е хит сред децата - Детска бутилка за вода от еко материал - тритан! Лесна за почистване, лека и удобна. С хубава капачка, която се затваря и..
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.

Ето това е хит сред децата - Детска бутилка за вода от еко материал - тритан! Лесна за почистване, лека и удобна. С хубава капачка, която се затваря и отваря с едно копче и не позволява да се разлее водата.

Бутилката за вода за училище е изработена от изключително здрав, акологично чист материал, който се почиства супер лесно - тритан. Какво значи супер лесно? Значи че тази бутилка за вода за деца може да се мие дори в съдомиялна машина, без риск да се надраска, да помътнее или да се деформира. Това е така, защото тритан е материал, който е изключително термоустойчив и здрав, можете да миете тази бутилка стотици пъти, без да помътнее (дори кристалът помътнява след по-малко измивания!).

Бутилките от тритан са много здрави! Наистина! Затова няма нужда да се притеснявате, че детето Ви може да счупи тази бутилка за вода, ако я изпусне случайно. Бутилката за вода е с морски мотиви за онези деца, които са фенове на мидички, рачета, морски звезди и други подобни - въобще, за фенове на морето.

Тази бутилка за деца от тритан е подходяща за използване по време на тренировка по футбол, лека атлетика, балет, тенис и всякакви  други видове спорт, няма да се счупи. Можете да обзаведете детето си с тази бутилка за вода от тритан за училище, прекрасно допълнение към чантата и кутията му за обяд! Бутилката за вода е със силиконова сламка, което е страхотно удобство за всяко дете!

Можете да поставите бутилката и в ръчния багаж на детето, за да е винаги на разположение по време на екскурзия.

Какво още може? Можете да сте сигурни, че тази бутилка за вода е идеална за Вашето дете, не просто заради уникалния ѝ външен вид, не само заради материалът тритан, от който е направена, не само защото е здрава, а и защото е с достатъчно голяма вместимост - може да събете цели 600 мл вода или друга напитка!

Изберете това страхотно шише за вода от тритан за Вашето дете! Със сигурност ще се зарадва, а Вие ще останете доволни!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър