Меню
Меню
Количка

Несесер за Училище с Име на Детето "Русалка"

Несесер за Училище с Име на Детето "Русалка"
Изчерпан модел
Несесер за Училище с Име на Детето "Русалка"

Само в Малки Дрешки - Уникален несесер за моливи и химакали с индивидуално име на Вашето дете.  Само при насще намерите индивидуално изработени несесери с персонално име.

С този несесер за училище с 2 отделения децата Ви винаги могат да съхранят училищните си канцеларски материали организирани и готови за употреба. Идеален несесер с много място, здрав и изключително удобен за училище!

Несенерът е направен от 2 отделения с цип, които могат да поберат до 60 химикалки, за общо 120 химикалки и моливи.

Персонално за Вашето дете - несесер с неговото име!

Децата обичат да изразяват себе си, личността си по различни начини. Един такъв начин е името. Затова едно дете би се зарадвало много на несесер с неговото име, а може и с надпис с името на любимия му футбулен отбор или на любимото му детско филмче! Така на училище детето ще се чувства наистина уникално и специално! Този несесер е изключително удобен и практичен за училище, с 3D силиконов изтеглящ цип и достатъчно място за всичко необходимо в час!

Изробтката на несесер с име на детето отнема около 5 до 7 дни. Направете оригинален подарък на своето дете или тийнейджър с този уникален несесер за моливи и химикалки, който предлагаме на супер цена!

0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: Изчерпан модел
  • Марка: Fringoo
  • Модел: 03556

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър