Меню
Меню
Количка

Официална бебешка рокля от сатен в тъмно синьо Piccole

Официална бебешка рокля от сатен в тъмно синьо Piccole
-38%
Официална бебешка рокля от сатен в тъмно синьо Piccole

Луксозна бебешка рокля "Piccole" в тъмно син цвят - идеалният избор за специални моменти

Всяко малко момиченце заслужава да заблести в специалните моменти от живота си. Представяме ви официалната бебешка рокля "Piccole" в неповторимо тъмно синьо, която превръща всяко събитие в незабравим спомен. С изключително внимание към детайла и качеството на материалите, тази рокля добавя стил и изисканост към детския гардероб.

Съчетание на материалите и комфорт

Изработена от висококачествен сатен, роклята "Piccole" гарантира мекота и удобство за нежната бебешка кожа. Сатенът е изборът на много дизайнери при създаването на луксозни дрехи заради своята елегантност и гладка текстура, която придава блясък и привлича погледите.

Балансът между естетика и комфорт е от изключително значение, когато се избират детски дрехи за специални поводи. Роклята "Piccole" е проектирана така, че да осигури свобода на движение и да не ограничава игривия дух на детето дори по време на официални събития.

Детайли, които правят разликата

Това, което отличава официалната бебешка рокля "Piccole" от останалите е вниманието към дребните детайли. Елегантната лента за глава, която се предлага заедно с роклята, е перфектното допълнение, което подчертава изискания стил на нашия най-малък клиент.

Лентата е не просто аксесоар, а начин да се подчертае индивидуалността на всяко дете и да се даде завършен вид на официалния ансамбъл. Освен това, устойчивостта на материалите гарантира, че аксесоарът ще запази формата и цвета си дори след многократно носене.

За всеки повод

Със своята универсалност и елегантен дизайн, бебешката рокля "Piccole" е подходяща за разнообразие от събития - от семейни тържества и кръщенета до рожденни дни и официални празници. Тя предава чувство за традиция и съвременен шик, което прави малките ни дами забележими и особено очарователни.

Като специалисти в областта на детските дрехи, разбираме колко важно е всяка детайл да бъде внимателно обмислен за здравето и комфорта на вашето дете. Поради това, с избора на официална бебешка рокля "Piccole" от сатен, вие правите инвестиция не само в изискания стил, но и в безопасността и удобството на Вашето малко съкровище.

Позволете на вашето дете да изживее своите специални моменти в пълноценна хармония на стил и комфорт с бебешката рокля "Piccole". Създадена с любов и внимание, тя е готова да стане част от вашия семеен албум и да остави сладки спомени, които ще бъдат ценени завинаги.

Въпрос? Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно размерите и грижата за този прекрасен артикул. Ние в MalkiDreshki.com сме тук, за да помогнем на Вас и Вашето малко момиченце да изглежда прекрасно във всеки значим момент!

Уникална рокля от сатен подходяща за всеки повод, към нея има и лента за глава. 

49.00 лв.
79.00 лв.
Без данък: 49.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Piccole
  • Модел: 09511

Възможни варианти

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Детска официална рокля с бродирани цветя Piccole
-75%
Ако искате Вашата малка принцеса да е една истинска дама на рожден ден, имен ден или някакъв друг официален празник и специален повод, това е едно стр..
40.00 лв. 159.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Добави в количката