Menu
Your Cart

Salcura

Salcura е великобританска козметична компания - производител, която се занимава с разработване на терапевтични и козметични продукти за грижа за проблемна кожа (като дерматит, екзема, псориазис, суха и дехидратирана кожа, проблемен скалп и други).

Salcura вярва в това, че тялото може да се справи с всеки проблем само, вярва в хомеостазата! Затова Salcura козметичните продукти се разработват точно спрямо този принцип на работа на човешкия организъм - това, което цели Салкура, е да помогне да кожата ни да се "самопоправи", "самоизлекува".

Това става възможно със специални растителни екстракти и масла, проучени в дълбочина и доказани клинично, че те наистина помагат на кожата да се "съвземе", да се подобрят нейните функции, качества и състояние, от най-дълбокия до най-повърхностния ѝ слой.

Екипът на Salcura, с вярата си в силата на хомеостазата, доказва в годините, че тялото ни, в частност кожата ни, е измислена от природата съвършено. Продуктите, които създава на основата на масла и екстракти от растения с доказан положителен ефект при различни дерматологични проблеми, наистина действат, и то без странични ефекти, които често се наблюдават при доста от лекарствените и медицински препарати и козметични серии.

Ние от MalkiDreshki.com Ви предлагаме да опитате продуктите на Salcura от тяхната серия за бебета и малки деца - Bioskin Junior. Решението на нашия екип да включим в предложенията си за Вас тази козметика за деца е продиктувано от хилядите положителни отзиви по света от ефекта на натуралната козметика, която разработва Салкура, а също и от стотиците положителни коментари в България по повод продуктите за деца от серията Bioskin Junior. Опитайте!

Марка: Salcura
Bioskin Junior измиващ гел за лице и тяло за деца и бебета 200 мл от Salcura използва биологична, естествена формула за ефективно почистване на суха до раздразнена и чувствителна кожа. Измиващият гел е специално разработен за бебета и деца над 3 месеца. Подходящ и за бебета и деца, които са скло..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Марка: Salcura
Bioskin Junior Мляко за баня за деца и бебета 300 мл от Salcura е чист натурален продукт, който използва естествените лечебни сили на растителните екстракти, за да възстанови и защити кожата на Вашите деца. Bioskin Junior Мляко за баня за деца и бебета е едновременно лесен за използване и изключ..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Марка: Salcura
Bioskin Junior Хидратиратиращ Спрей за Деца и Бебета - ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА НА ВАШИЯ МАЛЧУГАН!Спечелилата награда серия Bioskin Junior е била спасение за много родители с бебета и деца, страдащи от екстремна сухота. Фината течност от Хидратиращия спрей попива дълбоко в кожата и я подхранва с вс..
64.80 лв.
Без данък:64.80 лв.
Марка: Salcura
Екземата, особено атопичният дерматит, често се появява през първите шест месеца до 5 години от живота на детето. Тя не е заразна и не може да бъде прихваната от някой друг. Екземата обикновено се появява по лицето, бузите, брадичката, челото и скалпа. Може да се разпростран..
1.50 лв.
Без данък:1.50 лв.
Марка: Salcura
Екземата, особено атопичният дерматит, често се появява през първите шест месеца до 5 години от живота на детето. Тя не е заразна и не може да бъде прихваната от някой друг. Екземата обикновено се появява по лицето, бузите, брадичката, челото и скалпа. Може да се разпространи и в други части на т..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Марка: Salcura
Най-добрата хидратация за най-нежната кожа!Серията „Bioskin Junior“ на Великобританската марка Salcura е революция в грижата за кожата за най-малките. Компанията е специализирана в производството на козметични продукти в грижа за кожа, страдаща от екзема, псориазис, атопичен или контактен дермати..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
Марка: Salcura
Какво е Bioskin Junior Шампоан за Деца и Бебета?Предлагаме Ви да се доверите на един нежен, натурален шампоан на Salcura за хигиенните грижи за своето дете. 100% натуралният състав на Bioskin Junior Шампоан за Деца и Бебета 200 мл на невероятна цена е специално разработен за деца, които са предра..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)