Menu
Your Cart

The QT

Марката The QT е на мисия да разпространява сладост по начин, който не вреди на хората, животните и природата, като същевременно помага на родителите да възпитават децата си на ценности за равнопоставеност.

Създател и дизайнер на The QT е родител, който е разочарован от стереотипите в детските дрехи, където всичко „сладичко“ е за момичета и бебета, което прави почти невъзможно намирането на дрехи със сладички животни и илюстрации за момчета след бебешка възраст.  

The QT Ви предлага „сладички“ дрехи, на които момчета и момичета от всички възрасти (след бебе) могат да се радват и наслаждават – равнопоставено.

Но най-важното нещо за основателя, дизайнера и родителя Петя е да Ви донесе облекло, което е възможно най-безобидно и заредено с положителна енергия, за да се чувствате уверени, че това, което сте закупили, не е навредило и няма да навреди на никого и по никакъв начин.

Ето защо дрехите на The QT са устойчиви и етични - GOTS сертифицирани, 100% органични, натурални и вегански продукти, без пластмаса/синтетика, рециклируеми, биоразградими и компостируеми. Дори опаковката е на растителна основа и подходяща за домашно компостиране. 

Ако цените качеството повече от количеството, стила повече от модата, сладостта повече от красотата, както и дрехите, които се перат, без да замърсяват, просто ще се влюбите в The QT.

Детски спортен екип "Beanie Bear" Детски спортен екип "Beanie Bear"
-16 %
Марка: The QT
Супер сладък детски спортен екип за момче на страхотна цена от MalkiDreshki.com!Ако искате да облечете Вашето момче по последен писък на модата, изберете органик облеклото от The QT. Еко спортен екип за деца "Beanie Bear" е уникален комплект за момче, който съчетава в себе си новата мода, натура..
130.00 лв. 155.00 лв.
Без данък:130.00 лв.
Марка: The QT
Уникален детски спортен комплект "Koala Cuddle“ за момче на супер цена само от MalkiDreshki.com!Зарадвайте своето момче с този супер мек, удобен и сладурски спортен комплект, направен от 100% GOTS сертифициран органичен памук. Спортният комплект "Koala Cuddle" е подх..
155.00 лв.
Без данък:155.00 лв.
Марка: The QT
Уникален детски спортен екип „Leopard“ за момче на хит цена само от MalkiDreshki.com!Зарадвайте своето момче със сладкия спортен екип „Leopard“, ушит от 100% органик материя, екологично чист, мек и супер удобен.Спорният екип „Leopard“ е подходящ за всяко момче на възраст от 3 до 10 ..
155.00 лв.
Без данък:155.00 лв.
Марка: The QT
Уникален детски спортен екип за момче „Skateboard Birdie“ на страхотна цена само от Малки Дрешки!Бъдете в крак с новите тенденции в детската мода и едновременно с това гарантирайте на детето си високо качество и максимален комфорт с този супер сладък спортен комплект за момче – „Skateboard Birdi..
155.00 лв.
Без данък:155.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)