Меню
Меню
Количка

The QT

Марката The QT е на мисия да разпространява сладост по начин, който не вреди на хората, животните и природата, като същевременно помага на родителите да възпитават децата си на ценности за равнопоставеност.

Създател и дизайнер на The QT е родител, който е разочарован от стереотипите в детските дрехи, където всичко „сладичко“ е за момичета и бебета, което прави почти невъзможно намирането на дрехи със сладички животни и илюстрации за момчета след бебешка възраст.

The QT Ви предлага „сладички“ дрехи, на които момчета и момичета от всички възрасти (след бебе) могат да се радват и наслаждават – равнопоставено.

Но най-важното нещо за основателя, дизайнера и родителя Петя е да Ви донесе облекло, което е възможно най-безобидно и заредено с положителна енергия, за да се чувствате уверени, че това, което сте закупили, не е навредило и няма да навреди на никого и по никакъв начин.

Ето защо дрехите на The QT са устойчиви и етични - GOTS сертифицирани, 100% органични, натурални и вегански продукти, без пластмаса/синтетика, рециклируеми, биоразградими и компостируеми. Дори опаковката е на растителна основа и подходяща за домашно компостиране.

Ако цените качеството повече от количеството, стила повече от модата, сладостта повече от красотата, както и дрехите, които се перат, без да замърсяват, просто ще се влюбите в The QT.

Няма налични продукти.