Всяка жена иска да има плосък корем, за да може да се чувства и да изглежда страхотно, но мнозина не са сигурни как да го постигнат. Постоянните реклами, трикове и всякакви видове упражнения създават още по-голямо желание за всеки човек да постигне страхотните резултати и да извае плоския корем, за които гледаме и четем навсякъде. Да изваете мускулите на корема не е толкова сложна задача, а и плоския корем не е само за хора с добри гени. Ето няколко неща, които трябва да запомните, когато се опитвате да постигнете плосък корем.

1. Добри гени

Първото нещо, което трябва да запомните, е, че плоският корем не е само за хора с добри гени. Има много жени, които имат лоши гени, но успяват да постигнат така желаните плочки на корема, за който винаги са мечтали. Здравословната диета, упражненията, желанието и търпението са неща, от които се нуждаете, за да получите плосък корем.

2. Знаменитости

Не е нужно да сте знаменитост, за да постигнете онези страхотни кореми, които винаги сте искали. Плоския корем може да има всеки, който желае да се съсредоточи върху здравословното хранене и да отдели време за упражнения. Можете да получите плосък корем само ако сте готови да положите усилия, време и енергия за постигане на тази цел.

3. Плосък корем след раждане на дете

Повечето жени в детеродна възраст се страхуват, че тялото и стомахът им ще бъдат унищожени след раждането на дете. Но всъщност не е вярно. Разбира се, тялото Ви ще се промени, но не забравяйте да приемете тези промени. Със сигурност ще възвърнете стройната си фигура, ако се храните здравословно и спортувате редовно. Наистина е възможно да имате плосък корем след раждане на дете.

4. 70% от страхотните кореми се правят в кухнята, а не във фитнеса

Въпреки че упражненията за корем и кардио помагат за развитието и укрепването на коремните мускули, здравословното хранене е по-важно, когато става въпрос за плоски кореми. Знаете ли, че 70% от страхотните кореми се правят в кухнята, а не във фитнеса? Това е така, защото здравословната диета действа като чар. Тя помага тялото Ви да се чувства и да изглежда страхотно. Здравословното хранене е един от най-ефективните начини за постигане на плосък корем.

5. Газирани напитки

Харесваш ли газирани напитки? Ако е така, опитайте се да спрете да ги консумирате или поне да ги ограничите. Содата и другите газирани напитки причиняват прекомерно подуване и правят корема Ви да изглежда още по-голям. Вместо сода, изберете чиста вода с резенчета лимон и мента, за да премахнете подуването. Водата утолява жаждата и освежава, а освен това е естествен диуретик за тялото.

6. Рафинирани захари

За да получите плосък корем, помислете за консумация на здравословни зърнени храни, плодове и зеленчуци. Излезте на разходка с велосипед, поход, бягане и интегрирайте упражнения за корем, за да се упражнявате. Не забравяйте обаче да намалите рафинираните захари във Вашата диета. Работата е там, че рафинираните захари причиняват подуване на корема и ако ги изрежете, ще елиминирате токсините от тялото и коремите Ви ще изглеждат страхотно.

7. Въглехидрати

Най-често срещаният мит за хората, които работят за плосък корем е, че трябва да се откажат от въглехидратите. Трябва да запомните, че въглехидратите са съществена част от здравословното хранене и те са изключително важни за функционалността на мозъка и клетките Ви. Но опитайте се да намалите въглехидратите 2-3 часа преди лягане, за да премахнете подуването и да получите плоския корем, за който толкова много работите!

Ако искате да имате плосък корем, спрете да мечтаете и започнете да сбъдвате мечтата си точно сега. Надяваме се, че ще вземете предвид тези съвети и те ще Ви помогнат да получите корема на мечтите си.